Mr. heartbreaker wrote“τι θες να κανουμε εμεις τωρα?”
Το Game δεν είναι μόνο να κάνεις με την σωστή σειρά κ αναλογία την κάθε φάση. Στην ουσία προσαρμόζεις αυτά τα εργαλεία ώστε να οδηγήσεις το target αναλογα με τις προθέσεις σου. Αν θέλεις κυρίως sex τότε δίνεις μεγαλύτερο βάρος σε sexual tension για να έχεις κ το screening με το μέρος σου κ κυρίως μην χάνεις τσάμπα τον σίγουρα πιο πολύτιμο απο εκείνης χρόνο σου
Κ το θέμα είναι να μπορείς να δείξεις τα '‘θέλω’' σου με πράξεις. Με ηγεσία! Το ζήτημα δεν είναι τι είπες κ τι δεν είπες. Το ζήτημα είναι με ποιόν τρόπο της έδειξες οτι την θές στο κρεβάτι σου. Γιατί εδώ έρχεται κ σε κοπανάει το αποτέλεσμα.
Βέβαια μου γράφεις οτι δεν είχες χρόνο, κ αυτό είναι η αλήθεια οτι δεν το κατάλαβα. Εννοείς οτι δεν είχες χρόνο να μείνεις μαζί της ούτως ή άλλως, ή θα έμενες αν γινόταν lay?
Όπως κ να έχει ποτέ δεν ρωτάς μια γυναίκα για καθοδήγηση. ΠΟΤΕ
Τι θέλω να πώ… Αν για παράδειγμα ήθελες να το πάς για lay κ είχες κ χώρο να το κάνεις(ας πούμε σπίτι σου) τότε ηγείσαι αλλά τις δίνεις κ δύο επιλογές. Όχι περισσότερες γιατί θα θολώσει.
'‘Καθόμαστε εδώ ή πάμε σπίτι μου?’'
Βέβαια υπάρχουν κ άλλες επιλογές κινήσεων που προέρχονται πρώτον:απ’το πόσο ισχυρή είναι η θέληση σου κ πόσο πιστεύεις οτι το έχεις κ δεύτερον: calibration
Αν κ δεν κατάλαβα αν έκανες τελικά Kclose ή όχι, θα πρέπει να γνωρίζεις σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα
1.Σίγουρα ενα light sexual tension στην φάση του Attraction. Μπορείς να το εισάγεις μετά απο Teasing ή να το βάλεις σε ενα γενικότερο πλαίσιο push pull στο οποίο στο push θα έχεις role-playing κ στο pull ενα blame frame
Παράδειγμα: Αφού έχει γίνει καλό Attraction αρχικά τονίζεις κάτι που έχει να κάνει με την ικανότητα επικοινώνιας της. '‘Είσαι ετυμόλογη’‘. Στην συνέχεια ρίχνεις το role-playing με την γραμματέα κ μετά το pull ’‘δεν πιστεύω να έχουμε να έχουμε μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση’'
ΚΙΝΟ ΚΙΝΟ ΚΙΝΟ
Στο Comfort επανέφερε κάποια στιγμή το topic του role-playing λέγοντας της '‘για να δούμε κατά πόσο έλεγες αλήθεια για την σεξουαλική παρενόχληση’' κ την πιάνεις απ’το χέρι κ την βάζεις πάνω στα πόδια σου. Πρόσεχε… Χωρίς καθόλου δισταγμό
3.Απο την στιγμή που σου είπε “εσυ τι θες να κανουμε?” σημαίνει οτι ήταν έτοιμη να ακολουθήσει την ηγεσία σου. Αυτό βέβαια μπορείς να το δείς κ απο χρόνο που κρατάει EC, πόσο reactive κ συγκεντρωμένη είναι σε αυτά που λές etc…
K στην συνέχεια την οδηγείς… Απλά της λές '‘παμε’‘ κ αν σε ρωτήσει πού της λές ’‘θα δείς’'. Δεν απολογείσαι, δεν λές πολλά λόγια, απλά παίρνεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει… Το θηλυκό…
Όταν ρωτάς μια γυναίκα '‘τι θέλεις να κάνουμε τώρα’‘ εκτός του ότι πολύ σπάνια έως ποτέ θα πάρεις μια ξεκάθαρη απάντηση, ευνουχίζεις κ το Alpha Frame. Είναι σαν κάθεσαι με το αμάξι στο φανάρι, να βλέπεις ενα HB10 που σου αρέσει, να της πείς ’‘ωραίο κώλος’' κ να περιμένεις να μπεί απο μόνη της στο αμάξι κ να αρχίσει να σε τσιμπουκώνει