travolta wroteΤο ΄΄πρόβλημα΄΄ εχει ως εξής …. βγαίνω εχθές για sarging κατά τις 5 η ώρα το πρωί λέμε με τον φίλο μου να κάνουμε μια τελευταία περασά απο ενα κλάμπ..μπαίνω μέσα και βλέπω ενα HB 8.5 .. Και παει έτσι ..
Ε: Γεια,θα ήθελα μια γυναικεία γνώμη για κάτι (χρονικό περιορισμό εδειξα με non verbal)
Τ:Πες μου ..
Ε : Tι πιστευεις είναι καλύτερο να φοράει ενας αντρας t-shit ή πουκάμισο;
T: Ανάλογα με το που θα πάει, ασπούμε …
Ε🙁Την διακόπτω)Ελα δεν πιστευω να πίστεψες οτι ήρθα 5 η ώρα το πρωί να σε ρωτήσω κάτι τέτοιο …Στην πραγματικότητα σε παρατήρησα δυο λεπτά πρίν μου αρεσες και ήρθα να δώ τι εχεις πέρα απο την εξωτερική σου εμφάνιση η οποια αλλωστε είναι κοινη..
ρε αγορινα μου …. αφου εχεις τα @@ να παιξεις direct απο το δευτερο ξεστομισμα σου δηλαδη απο τα πρωτα 10 δευτερολεπτα τι το θες το t-shirt opener ?
Τ:Ξεκινάει να μου μιλάει και την ξαναδιακόπτω …
Ε : Κοίτα δεν εχω χρόνο να κάνουμε παρέα αυτή τη στιγμή..αν θα το ήθελες και εσύ θα μπορούσες να μου δώσεις τον αριθμό σου και ίσως κανονίζαμε κάποια μέρα … (μην πολύλογώ εκεί μου εδωσες facebook )
με οτι εχει παιχτει μεχρι στιγμης ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ FLAKE … που στα κοματια ειναι το attraction - comfort - raport ?…. τη δευτερα με τον κηδεμονα σου και το VAH μαζι σου … και αν δεν ξερεις καλα αγγλικα ψαξε το μπλογκ μαγικες κουκιδες που εχει το magic bullets στα ελληνικα
Ε🙁Εντωμεταξύ το ταργκετ μου κάτι λεει στο αυτί της φίλης της )…Οκ τα λέμε ίσως κάποια στιγμή …
Και με πιάνει η φίλη της απο το χέρι και μου λεει θα φύγεις;Τις λεω ναι..μου λεει μην φύγεις …τις λεω γιατί;;Μου λεει ακου που σου λεω μην φύγεις … και τις λεω οτι πρέπει να παω κάπου τον φίλο μου για να εμπαινα στην διαικασία να ξανάρθω θα πρέπει να υποσχεθείτε μάχιμη παρέα … το κάνουν .,..βγαίνω εξω με τ φίλο μου παμε στα δίπλα κλάμπ και επιστρέφω …
ποιος ειναι το βραβειο ? εσυ η αυτη ? …. τι μαχιμη παρεα περιμενεις απο μεθυσμενη ?
κοριτσια εδω ειναι ψοφια … αμα ψηνεστε παιξτε τηλεφωνο να σας πουμε που θα ημαστε
Eίχα πιεί και γω αρκετά οπως και αυτές .. σηκώνεται το ταργκετ μου να πεί κάτι στη φίλη της και χωρίς να την ρωτήσω κάθομαι στο σκαμπό της (που δν είχε αλλο να κάτσει)
ωραιος
πιάνω τα τσιγάρα της και ανάβω …
πιο ωραιος
με τα πολλά ερχεται και κάθεται και αυτή στο σκαμπό μου(στον πο*τσο μου) εντωμεταξυ είχε πιεί αρκετα…
εγω παντως εδω θα ειχα φυγει …. τετοιες γυναικες στη ζωη μου εχω αμετρητες … και βρισκω και αμετρητες ….
κάποια στιγμή της λεω κοίταμε στα μάτια …με κοιτάζει ..τις λεω θέλεις και εσύ να φιληθούμε;
το …'‘και εσυ ’‘ … το ’‘και’' τι το ηθελες ?
τα kiss gambits ειναι πανευκολα αγορινα
π.χ.
θελεις να με φιλησεις ? σκετο
οχι …
καλα μην τρελαινεσαι … δεν ειπα οτι μπορεις …. ετσι εδειξες και ειπα να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση …. μπορει να καταλαβα λαθος …. τοσο που εχεις πιει
Και κάνει χμμμ οχι….με τα πολλά δεν ετρεξα γκειμ ουτε ρουτίνες ουτε τίποτα γιατί ήταν η φάση του απλά χορευω … με το που μ λεει οχι γυρνάω τέρμα και την εχω πίσω απο την πλάτη μου και μιλάω στη φιλη της … κάποια στιγμή αρχίζει και με πιάνει στο μπούτι ..δεν δίνω σημασία και με σκουντάει στην πλάτη ..γυρνάω αργά ..και μου λεει μου κρατάς μούτρα επειδή δεν θέλω να σε φιλήσω;απλά τώρα σε γνώρισα …(τι κάνει το freeze out εε😉 τέλος πάντων μετά η γκόμενα ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ kino και ετσι ξανακαθομαι στο σκαμπό και τη χαιδευα..
και με το πρωτο ΚΙΝΟ που σου εκανε επεσες ?
το ξαναπάω για φιλί τίποτα …. τίποτα ναι μεν αλλα οταν εκανα freeze out εντονότερο κινο απο εκείνη ..
κάποια στιγμή σκέφτομαι τι;με παίζει;την τραβάω να τη φιλήσω (χωρίς να την ρωτήσω) και δεν ηταν δεκτική …της λεω πες μου οτι δεν με γουστάρεις και θα φύγω..μου λεει γιατί να φύγεις; της λεω εδώ ηρθα για σένα..
εδω ηρθες γιατι τα αλλα μαγαζια ηταν ψοφια …. οχι για τη γκομενα
και μου λεει και δν σου αρέσει η παρέα μου; να μην πολύλογω μου λεει να κανονίσουμε να πάμε για καφέ ..βγάζω το κινητό μου και της το δίνω της λεω γράφε …γράφει το τηλ της ..και πιάνει το κιν της μου λεει κάνε μου μια αναπαντ(αυτό οταν το λένε είναι θετικό σημαδι)
οταν καταλαβαινει τι κανει …. οχι οσο ειναι μεθυσμενη
με τα πολλά ..αυτη ηταν αρκετά σουρομένη και οταν βγήκαμε εξω μου λεει στείλε μου στο facebook και βλέπουμε
δηλαδη
αμα δεν βρω κατι καλυτερο να κανω θα τα πουμε
(ίσως ξέχασε οτι μ είχε δώσει το τηλ της)επειδη ηταν μεθυσμένη της στέλνω μύνημα :Όταν φτάσεται στείλε μου μυνημα να σιγουρευτώ οτι εφτασες οκ … δεν μου απάντησε μέχρι τώρα..αυτή μπορεί να ξυπνήσει και μεθαυριο 😛 οπως και να χει εγώ το κόβω για flake ..αλλα το θέμα μου είναι οτι …οταν ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και στο παίζει δύσκολη πως το χειρίζεσαι;Αυτή ηταν καυλωμένη στο κλαμπ
μεθυσμενη ηταν …. ουτε καβλωμενη … ουτε γουσταρε … μιλαγε η αλκοολη και οχι η γκομενα
… Τέλος να πώ οτι δεν το χειρίστικα καλά γιατί είμασταν και οι 2 καυλωμένοι και ΙΣΩΣ εβγαλα λίγο neediness..επρεπε να νεγκάρω και να παίξω παραπάνω με τις φίλες της..τι λέτε εσείς παιδιά;