λοιπόν η σνέχεια,,,,πήγα τελικά μονος μου στο club μιας και δεν μπορούσα να βρω παρέα ε τι να κάνουμε αποφασίζω και παω κατά τις 3 με το που μπαίνω μέσα πριν ακόμα κλείσει η πόρτα πίσω μου eye contact και ελαφρύ χαμόγελο από μέρους τις επάνω μου και να φανταστείτε ότι είχε και κόσμο το μαγαζι διλαδη έπρεπε να κάνει προσπάθεια να κοιτάξει προς τα εκεί τι να πω μάλλον με περίμενε (η το mindset μου το έφτιαξα έτσι ότι με περιμένει)παω εκεί και η κουβέντα πήγε κάπως έτσι
E=ΓΕΙΑ
T =γεια δεν ξέρεις ποσο χάρηκα που ήρθες τελικά
E= e μα ναι στο είπα ότι θα έρθω
T =ναι μου το είπες αλλα η ώρα πήγε 3 και σκεφτόμουνα ότι τελικά δεν θα ερχόσουνα
E =e ok κάλλιο αργά παρα ποτε
παραγγέλνω ένα ποτό και
Ε=ρε σι έχει πλακα όταν μιλάς κουνιέται η μυτούλα σου (και γυρνάω αλλου ….ξαναργυρναω μετά από 5 sec και είχε αλληθωρίσει να προσπαθεί να κοιτάξει την μυτη τις καλά πολλή γέλιο λέμε )
Ε=ε όχι έτσι όταν μιλάς κουνιέται είναι πολλή γλυκό!!!
xaxaxa μετά δεν μπόρεσα να μιλήσουμε καθόλου λόγου τις δουλειάς τις έτρεχε συνεχεια
κάποια στιγμή ενώ το ποτό μου έχει πάει κάτω από την μέση μου φερνή ακόμα ένα ποτό και μου λέει
Τ= αυτό είναι από εμενα (αφού βάζει και ένα δικό τις και μου κάνει γεια μας)
μετά από λίγο σκάνε δυο τύποιAFC στα αριστερά μου και επειδή ήμασταν λίγο στριμωχτά με ρωτάνε
AFC= αν μπορούν να κάτσουν τους λέω
E=κανένα πρόβλημα αράχτε
στα δεξιά μου μου ήταν 2 hb έπαιρναν εύκολα από ένα 8,5 με 9
κάποια στιγμή η τύποι φωνάζουν το target μου και τις λένε να βάλει σφηνάκια ένα δικοτις 2 στα hb δυο σε αυτους και ένα σε εμενα αφού τα πίνουμε με ρωτάει
T=ξέρεις τα παιδιά που σε κέρασαν ???
E=όχι ……………….. ρε σι καλά δεν βλέπεις ποσο συμπαθητικός και γοητευτικός είμαι όχι μονο η γυναίκες (δείχνοντας την) αλλα και η άντρες με κερνάνε άρα δεν είναι κάτι τρομερό κάτι που πραγματικά με ευχαριστεί
Τ=τι σε ευχάριστη εσένα?
Ε=αν σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξω μια λίστα με 10 πράγματα και όταν θα βγαίνουμε θα την εχεις πάντα μαζί σου και θα την ακολουθείς κατά γράμμα (και πάλι γυρνάω προς την άλλη )
E=(προς τους AFC) θέλετε να αλλάξουμε θέση να κολλήσουν με τις κοπέλες διπλα μου ???
AFC= φιλε για να ξέρεις η απόσταση μερικές φορες μας ενώνει με τις γυναίκες (ντοινκ ντοινκ ντοινκ άντε τώρα τι να τους πεις)
με τρελό body rocking γυρνάω στα hb και τους λέω
E= γρηγορη ερώτηση είστε ντροπαλές???
HB1,2μου λένε γιατί ?
E=γιατί είμαι εδώ τόση ώρα και δεν έχετε πει ούτε γεια!!
με κοίταζε η μιαHB9 σαν να είμαι εξωγήινος και συνεχειζω και τις λέω
E= μην με κοιτάς σαν εξωγήινο σε βεβαιώνω ότι δεν μένω στον άρη εδώ παρακάτω μένω είπα και την οδό μου
εκεί γελάσανε και αρχίσανε να μιλάνε κάποια στιγμή μπαίνει στην κουβέντα το target μου
Τ=τι λέτε εδώ??(ήταν φίλες ..)
E=(προς Τ)όπα περίμενε την σειρά σου δεν βλέπεις ότι μιλάμε
απευθύνομαι στα 2 hb
Ε=(προς ΗΒ)είναι φίλη σας η κοπέλα ???
HB1,2 ναι
E= πάντα έτσι κάνει ???? …. πω πω πως την αντέχετε
πάλι γέλια με φωνάζει το target και με ρώταει
Τ= γουστάρεις κάποια από τις φίλες μου ????
Ε=όχι
Τ=τότε γιατί τους μιλάς τις λέω
Ε= γιατί ΜΠΟΡΩ(ΚΛΕΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΙΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΙΤΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ)
Ε=βασικά αυτή εκεί απεναντη μου αρέσει (και τις δείχνω παιδιά ένα 11 ari πραγματικό η γκόμενα λέμε ήταν μέσα στην καύλα φωτίσανε όλα γύρω τις λες και είχε καταπιεί προβολέα)
Τ=καλά σου αρέσει αυτή ???? (είχε ξινίσει την μούρη της )
Ε=μην κανεις έτσι δεν σου πάει και δευτερον καλά πλακα κανεις δεν είναι ωραία αυτή ?
Τ=όχι μου λέει (και πήρε ένα μπουκάλι στα χερια τις ότι και καλά θα με δείρει με αυτό και αρχίζω να γελάω ..)
Ε=μην ζηλεύεις και εσύ καλή είσαι (με χαμόγελο)
στα καπάκια με κερνάει και άλλο ποτό
Ε= τι είναι αυτό
Τ=από εμενα πάλι
Ε=καλά τι προσπαθείς να κανεις να με μεθύσεις για να με αποπλανήσεις ??? …. να ξέρεις σήμερα δεν σου κάθομαι με τίποτα !!
Τ=αλήθεια ??? γιατί ???γιατί δεν σε γνωρίζω καλά και δεν ξέρω αν είσαι άτομο που θέλω να γνωρίσω καλλητερα κάτσε πρώτα να γνωριστούμε και αν μου κανεις που ξέρεις μπορεί τότε να αρχίσω να σε φλερταρω και δεύτερον σήμερα φοράω τις βρακεσ μου δεν φοράω ένα από τα αγαπημενα μου μποξεράκια και ξέρεις ψιλοκολλαω λίγο χΑ ΧΑ …
αυτά γινανε εν ολίγοις φεύγοντας τρελό kino από μέρους τις δηλαδή μου κράταγε το χέρι μου συνεχεια την ώρα που την χαιρέταγα για να φύγω …σήμερα μου είπε ότι έχει ρεπό να βγούμε για να δούμε θα σας ενημερώσω