Γεια σε όλα τα πρωτοπαλλίκαρα του PU….
Όπως βλέπετε και δεξιά είμαι ο KG5, 22 ετών φοιτητής (στα…τελειώματα!) στην πρωτεύουσα. Γενικά είμαι ψιλό nice guy τύπος, ήρεμος και υπομονετικός αλλά στα κέφια μου είμαι και τρελό πειραχτήρι…
Με το αντίθετο φύλο θα έλεγα πολύ χλιαρά πράγματα, μία “σοβαρή” σχέση είχα όλη κι όλη και ελάχιστα ψιλό φλερτάκια, αλλά όχι κάτι άξιο αναφοράς…Το θέμα μου πέρα απ’το ΑΑ είναι και το λέγειν, με την έννοια ότι δεν είμαι και πολύ ετυμόλογος για να ανταπεξέλθω σε οτιδήποτε τροπή πάρει μια συζήτηση με κοπέλα/παρέα…
Το PU το ανακάλυψα εντελώς τυχαία λίγο καιρό αργότερα αφ’ότου χώρισα (μάλιστα πρόλαβα και το προηγούμενο site σας πριν μεταβείτε εδώ…). Ωστόσο μέχρι και πρόσφατα δεν ήμουν και ο καλός συνεπής μαθητής του PU. Αν άνοιγα, συνήθως ήταν σε γνωστές τύπου κοινές παρέες, και το game μου ήταν ότι να’ναι και όπου μας βγάλει. Έφταιγε και το γεγονός ότι δεν είχα μια οργάνωση στο τι θα διαβάσω πρώτα και πώς θα εξελιχθώ μέσω του υπέρχοντος υλικού.
Παρ’όλα αυτά θέλω να πω ότι πέρα απ’το πλούσιο υλικό που βρίσκεις εδώ, έχω εντυπωσιαστεί με τα FR σας τα οποία διαβάζοντάς τα στην αρχή έλεγα φράσεις του στυλ “..ε ρε φούστη δε γίνονται αυτά…”, αλλά βλέποντας και άλλους (πέρα απ’τους συνήθεις ύποπτους) να ποστάρουν FR, ε και μου δίνει το έξτρα κίνητρο να ξεκινήσω να ασχολούμαι με πιο μεγάλη σοβαρότητα με το PU
Τι θέλω να αλλάξω μέσω του PU? Κατα κύριο λόγω να ελαχιστοποιήσω το ΑΑ , να αποκτήσω εμπειρίες και να αυξήσω την αυτοπεποίθησή μου απ΄το min —> max . Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα και η ελάχιστη πρόοδος θα βελτιώσει σημαντικά την ζωή μου… 🙂