Γεια σε όλους, λέγομαι Νίκος (χρησιμοποιώ το ίδιο ψευδόνημο σε πάρα πολλά site κυρίως για να μην το ξεχνάω :lol: ) είμαι 19 χρονών, από τη Θεσσαλονίκη, αλλά φοιτώ στη Σέρρες. Πηγαινοέρχομαι αρκετά. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουνα κοινωνικός και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με το αντίθετο φύλλο. Απλώς χρειαζόμουν αυτό το παραπάνω βήμα (δεν ξέρω άμα με καταλαβαίνετε). Σαν χαρακτήρας είμαι απρόβλεπτος, εννοώ μπορεί να κάνω κάποιες στιγμές πράξεις που δεν θα περιμένει κανείς να κάνω. Επίσης είμαι αρκετά φιλόζωος, αποφασιστικός μπορώ να πω και σταθερός στις απόψεις μου.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να μιλάω σε γυναίκες. Ως αναφορά τις σχέσεις είχα 1 σημαντική στη ζωή μου και κάποιοες άλλες που κράτησαν ελάχιστα.
Το επίπεδο του AFC άμα το είχα, πιστεύω το έχω ξεπεράσει. Το game μου έχει βελτιωθεί αλλά θέλει ακόμα πάρα πολύ δουλειά και επιπλέον διάβασμα. Άρχισα να ασχολούμαι εδώ και 6 μήνες. Ανοίγματα για να δω…δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς έχω κάνει αλλά πιστεύω είναι γύρο στα 9-10 τους τελευταίους μήνες λόγο έλλειψης χρόνου (κυρίως day game, δεν ξέρω γιατί αλλά μου έβγαινε πιο εύκολο παρόλο μερικοί λένε ότι είναι δυσκολότερο από το night).
Όπως είπα και πιο πριν ήθελα αυτό το βήμα παραπάνω και σ’ αυτό με βοήθησε πολύ το φιλαράκι μου που μου είπε το site (και τον ευχαριστώ πολύ), γιατί στην ουσία μου άνοιξε τα μάτια. Μου έδωσε τα “κλειδιά” για την επιτυχία και πιστέυω πως ήταν στο χέρι μου άμα θα “άνοιγα” αυτή την πόρτα. Ευτυχώς το έκανα. Μπορεί πριν να καταλάβαινα 4-5 πράγματα, αλλά τώρα καταλαβαίνω πολλά περισσότερα. Στην ουσία είναι ένας άλλος κόσμος που εσύ θα επιλέξεις αν θέλεις να μπεις σε αυτόν. Δεν είναι ένας τρόπος για να “εξαπατήσεις” τις γυναίκες. Διευρήνεις τους ορίζοντές σου και είναι και κάτι χρήσιμο που πιστεύω θα το διδάξεις σαν σωστός πατέρας και στο γιο σου. Το ξέρω γιατί πολλοί από εμάς δεν καθόντουσαν οι πατεράδες τους να τους πουν 2-3 πράγματα για τις γυναίκες και στην ουσία ψάξαμε να τα “ανακαλύψουμε” μόνοι μας.
Στόχος μου πιστεύω και όχι μόνο δικός μου, είναι να φτάσεις σε ένα ψηλό σημείο ούτως ώστε όταν θα αποκτήσεις κάποια ηλικία και θα βρεις που λέμε αυτή τη γυναίκα η οποία θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά το γάμο (κούφια η ώρα 😛 ), να ξέρεις πως να τη “κατακτήσεις”. Στην ουσία το PUA δεν σε βοηθάει μόνο με τις σχέσεις σου αλλά και με το να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και τι εννοώ με αυτό, να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου ή και την εμφάνισή σου αλλά ακόμα και τις αντιλήψεις σου προς το καλύτερο.
Τέλος ήθελά να πω (SORRY ΑΜΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ) πως πιστεύω ότι αυτό που κάνετε παιδιά (Nitro, Shooter, Iceman και πολλοί άλλοι που σίγουρα ξεχνάω) είναι ένα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. Έξω βρίσκονται πολλά άτομα που χρειάζονται “βοήθεια” , την δική σας βοήθεια. Είναι από τα καλύτερα πράγματα και σας παραδέχομαι απόλυτα, δίνοντάς σας το χέρι μου και λέγοντά σας ΜΠΡΑΒΟ!!!
Συνεχίστε έτσι μάγκες!!! 😉 😉 😉