Ενώ έκανες ένα τόσο ωραίο άνοιγμα μετά από τα καλώδια, φάνηκες πολύ traying hard!
Όσο attraction να έχεις χτίσει με την άλλη όσο περνάει ο καιρός χάνεται….Έπρεπε να το ξαναχτίσεις από την αρχή. Όσο και να είχε απομείνει από το άνοιγμα στην παραλία μετά από τα καλώδια το έκαψες τελείως.
Στα αλήθεια σου άρεσε τόσο πολύ η κοπέλα που αποφάσισες να της στείλεις μήνυμα από την στιγμή που δεν απάντησε στο αίτημα φιλίας σου? Και όταν λέω σ άρεσε εννοώ ότι πληρούσε και άλλες προϋποθέσεις εκτός της εμφάνισης. Αν ναι τότε εγώ είμαι μαζί σου ρε μάγκα.
Εγώ θα της έστελνα πρώτα κάποιο μήνυμα, πριν στείλω το φιλικό αίτημα. Κάνοντας πάλι άνοιγμα. Όχι caned material και μαλακίες. Γενικά ένα ξερό αίτημα το θεωρώ πολύ απρόσωπο. Και θα την άφηνα να με κάνει αυτή αίτημα…και μετά θα το έπαιζα λίγο ιστορία playful…και γιατί να σε κάνω add μπορεί να είσαι δολοφόνος και τέτοια Role-playing. Και φυσικά εννοείτε ότι θα είχα φωτογραφία προφίλ με άλλες κοπέλες pre-selection η με φίλους να γελάμε DHV.
Αλλά γνώμη μου είναι ότι τα καλώδια είναι γενικά για τον πούτσο. Μην ασχολείσε…διέγραψε τα κιόλας μην σου πω. Και γράψε τους όλους και στα αρχίδια σου. Κράτα λίγους και καλούς. Αυτοί που σε νοιάζονται και σ αγαπούν θα έρθουν να σε βρουν από μόνοι τους. Πέρνα περισσότερο χρόνο έξω μαζί τους. Όλοι οι άλλοι απλά έτρωγαν τον χρόνο σου και απασχολούσαν το μυαλό σου χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγω και είναι καιρός να πάρουν μπούλο.
Πίσω στα δικά μας τώρα…
Της κίνησες κάπως την περιέργεια στην αρχή? Ναι!
το έχασες το πάρτη!!!
ποιο πάρτη??
Θα σε καλούσα σε ένα παρτακι που θα έκανε μια φίλη μου, αλλά δεν με έκανες accept!
Την καλείς σε ξένο πάρτη? Για ποιο λόγο? ΘΑ έκανε η φίλη σου, η ΠΟΥ έκανε…? Δηλαδή δεν έγινε? Και αφού δεν έγινε άρα γιατί το έχασε?
Έκανα ένα παρτάκι ρε συ για αυτό και για αυτό τον λόγω στο τάδε μαγαζί DHV. Κάναμε αυτό και εκείνο και ήταν πολύ ωραία. Έχασες…!
Κάνε την να θέλει να μπει στον κύκλο σου!
Τρολάρω και εγώ τώρα με την σειρά μου αλλά με πιάνεις πιστεύω….!!!
Μετά το καις τελείως !
Ένας γενικός κανόνας που ακολουθώ είναι όσο responsive δείχνει ότι είναι τόσο να της μιλάω. 2 σειρές αυτή …άντε να γράψω 3 σειρές εγώ. Όχι παραπάνω γιατί δείχνεις needy.
Εσύ έγραψες ολόκληρη παράγραφο….
Ξερεις μου ειχες κανει πολυ θετικη εντυπωση απο την αρχη που σε γνωρισα, εισαι πολυ ομορφη κοπελα αλλα δεν μετραει μονο αυτο … Η ομορφια ειναι κοινη, υπαρχουν πολλες ομορφες κοπελες εκει εξω… Απλα σε εσενα μ αρεσε η ενεργεια σου… Εχεις πολυ θετικη ενεργεια smile Και ενα χαμογελο C(προφανως δεν ξερεις τ ειναι)
Ξέρεις μου είχες αφήσει πολύ θετική εντύπωση όταν σε γνώρισα στην παραλία. Αντικειμενικά είσαι ωραία κοπέλα, αλλά μπορείς να πεις άραγε 3 πράγματα για εσένα που να μην έχουν καμία σχέση με την εμφάνιση σου?
Και άσε την να ψάχνετε!
Είναι το χαμόγελο που έχουν στα εξώφυλλα στα περιοδικά.. Το μεγάλο χαμόγελο από αυτί σε αυτί με μια σειρά λευκών δοντιών να φαίνεται? Αυτό είναι το χαμόγελο C, όπως της beyonce. Άνω το χαμόγελο U είναι το πιο κλειστό σαν της Angilera ας πούμε ! Το C είναι πιο φιλικό από το U. Είναι μια άποψη μιας πρωην μου που ήθελε να γίνει μοντέλο🙂
…………….
Ναι πολύ όμορφη, αλλά όπως σ ξαναείπα δεν μετράει μόνο αυτό. Βασικά για εμένα 3 πράγματα μετράνε εκτός από την ομορφιά
1) η ενεργεία που έχει
2) μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα
3) η νοοτροπία της και η προοπτική της .
Εσύ φαίνεσαι να έχεις τα 2 από τα 3… Καλό για αρχή smile
Γιατί κάνεις qualifying?
Αυτή από όσο ξέρω είναι μια DHV ρουτίνα στην οποία καταλήγεις να λες ότι έκανε εγχείρηση για να αλλάξει το σχήμα της οδοντοστοιχίας της και έσκασε τόσα λεφτά και πως αυτός είναι και ο λόγος που την χώρισες! Που το λες αυτό? Πετάς απλά αβέρτα ρουτίνες?
Την αφήνεις χωρίς να κάνεις κάποιου είδους close, να σε κάνει accept η να ανταλλάξετε τηλέφωνα. Όχι πως θα σε έπαιρνε να το κάνεις….αλλά αυτός δεν ήταν ο σκοπός σου?
Αλήθεια ποιος είναι ο σκοπός σου? Τον έχεις ξεκαθαρίσει? Τι θέλεις από αυτήν?
Πιστεύω ποιο καλό αποτέλεσμα θα είχες αν της την έπεφτες στα ίσα παρά με όλες αυτές τις ρουτίνες. “ Ξέρεις μου κίνησες το ενδιαφέρον με έναν αλλόκοτο τρόπο. Θα ήθελα να σε γνωρίσω λίγο καλυτέρα….”
Και μετά από όλα αυτά…. Της στέλνεις και μήνυμα την επόμενη μέρα προσπαθώντας να χτίσεις comfort χωρίς attraction. Όπως δηλαδή και άλλοι 10 πριν από εσένα.
Γεια σου τι κάνεις?
Κουκιά σπέρνω εσύ?
Χα χα χα χα.
Κοίτα δεν σε κράζω. Δεν είναι αυτή η πρόθεση μου…Απλά σ όλα αυτά βλέπω τον παλιό εαυτό μου και ταυτίστηκα ρε γαμώτο! Για αυτό και αφιέρωσα τόση φαιά ουσία.
Δεν πιστεύω να χαλάστηκες…?
Έτσι μπράβο! 🙂