Χαιρετιζω την κοινοτητα του Greekpua. Μιας και ειμαι νεος στο forum θα σας πω λιγα λογια για τον εαυτο μου. Ξεκινησα να ασχολουμαι με το καμακι οταν πηγαινα Λυκειο. Στο Δημοτικο και το γυμνασιο γενικα ημουν πολυ ντροπαλος και δεν μπορουσα να ξεχωρίσω πότε ενα κοριτσι με γουσταρε σαν φιλο και ποτε σαν γκομενο. Προς το τελος του γυμνασιου εδωσα και την πρωτη χυλοπιτα σε ενα κοριτσι που μου ζητησε να τα φταξουμε και αυτό διότι ήταν πολυ άσχημη για τα γούστα μου. Στο Λύκειο υπήρχαν πολλές κοπέλες που γούσταρα αλλά δεν τολμούσα να κάνω κίνηση καθώς ήμουν και από τους λιγότερο δημοφιλείς στο σχολείο. Η υπερβολική έμφαση που έδινα στα μαθήματα και στην επιτυχία στις εξετάσεις μου στέρησε την κοινωνική ωριμότητα που είναι τόσο σημαντική για να γνωρίσεις νέο κόσμο και κυρίως νέες γυναίκες. Στη σχολή βέβαια τα πράγματα καλυτέρεψαν καθως απέκτησα περισσότερες παρέες και γνώρισα περισσότερες κοπέλες.
Η είσοδός μου σε αυτό το φόρουμ έγινε λόγω της ανάγκης να βελτιώσω το παιχνίδι μου με τις γυναίκες, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και εμπειρίες με όσο το δυνατόν περισσότερες γκόμενες. Κυρίως βέβαια θα ήθελα να πάρω συμβουλές από ιστορίες ανθρώπων που έχουν “σπουδάσει” το αντικείμενο της αποπλάνησης, από τους πραγματικα PUAs. Ελπίζω ότι την γνώση που θα αποκτήσω στο μέλλον (τόσο θεωρητική όσο και πρακτική) θα μπορέσω να την μεταλαμπαδεύσω στα νέα μέλη που θα ήθελαν να μάθουν τον τρόπο προσέγγισης και διαχείρησης των γυναικών.