Λοιπόν επειδή είναι αρκετό καιρό που γινεται αυτη η συζήτηση να πω και γω κάτι για το θέμα βγαίνω μόνος σε κλαμπ για game.
Απο παλιά γούσταρα τη σκέψη να πηγαίνω σε κλαμπάκια να γνωρίζω γυναίκες από πολύ πριν να ανακαλύψω το game. Πολλές φορές συνέλαβα τον εαυτό μου πριν έρθω Αθηνα να μπαίνω σε σαιτ που είχαν τα κλαμπάκια και σε χάρτες πως πας και ποια ΜΜΜ πάνε κοντά. Γούσταρα και λιγακι την dance music αλλά όχι τόσο πολύ, επίσης ούτε χόρευα και τόσο, πραγμα που αργοτερα διαψέυστηκε γτ τελικά μου άρεσε ο χορός.
Οταν πηγα 1-2 φορές με AFC εδω πέρα στην Αθήνα θαμπώθηκα όντως, δεν περίμενα να ήταν τόσο όμορφη ατμόσφαιρα, έκανα game αλλά όχι τόσο καλό όσο τώρα που έμαθα λίγα παραπάνω για game αλλά και πάλι μου ήταν αδιανόητο να βγώ μόνος μου σε club. Και δεν έβγαινα τόσο πολύ για τους λόγους που είπες και εσύ Loki επειδή δεν μπορούσαν οι φίλοι μου κυρίως επειδή δεν ήταν πολύ των κλαμπ και επειδή ήταν ακριβά το κυριότερο, δυστυχώς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα ενώ εγώ την είχα και κανενα 2 φορές που πήγα να τους κεράσω παραπάνω από το κανονικό με σταμάτησαν διότι έχουν αξιοπρέπεια.
Λοιπον το επιχείρησα μια δυο φορές να βγω μόνος σε club για game , την πρώτη φορά πήγε αρκετά καλά καθώς γνωρίστηκα με 2 κοπέλες απο το τραμ και τελικά γνωρίστηκα με την παρέα τους που τους περίμεναν εκει και και και ανοιξα και σετακια και ξερω γω… Τις 2η και 3η φορά δεν πήγε και τόσο καλά καθώς ένιωθες αυτό που νιώθεις τις πρώτες φορές ένα ξένο σώμα ανάμεσα σε τόσες παρέες…. Υπήρχε το εξής παραδοξο, αν και ήμουν σε ένα χώρο που γούσταρα καργα επειδή είχα το limit belief δεν το απολαμβανα
Σαν να μην έφτανε αυτό για κάποιον λόγο ένιωθα ότι αν πήγαινα έτσι σχεδόν ήταν 100% σιγουρο ότι θα έτρωγα πόρτα . Φοβόμουν ότι θα με σχολιάσουν θα με διορθώσουν θα με διώξουν Θα θα θα… και ομολογώ ότι ήθελα να μπω με ανορθόδοξο τρόπο μέσα όχι δηλαδή να δείξω ποιος είμαι στην πόρτα. Και όντως 3 φορές που το επιχείρησα να μπω έτσι τα κατάφερα τις 2 μπήκα από την έξοδο αντι από την είσοδο αν και με είδε το HG εκεί με άφησε και την τρίτη βρήκα που ήταν η κουζίνα και μπήκα από την κουζίνα…
Οταν όμως ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο συστηματικά με το game και ανακάλυψα πιο alpha στοιχεία στον εαυτό μου συνειδητοποιησα ότι το να μπεις στο club είναι το πιο απλό πράγμα, και ότι αυτή ο η τρέλα με τις πόρτες ήταν πραγματικά αποκύημα της φαντασίας στο κεφάλι μου. Πήγαινα, του έλεγα οτι εγώ είμαι μόνο ήρθα για ποτό και έμπαινα απλά, κόβοντας ή δεν κόβωντας εισητήριο ανάλογα με την βραδυά εαν είχε ή δεν είχε guestlist είτε σαββατο ειτε παρασκευη είτε πεμπτη. Την πρώτη φορά που μπήκα με αυτό τον απλό και ειλικρινή τρόπο που του ειπα ναι εγώ είμαι, δεν το πίστευα. Συνειδητοποιησα οτι τελικά ο πορτιέρης δεν είναι εχθρός μου αλλά απλά ο άνθρωπος την δουλειά του προσπαθεί να κάνει δηλαδή να κάνει αυτά που του είπαν, πιο συγκεκριμένα να κρατα μια σειρά και να βεβαιώνεται ποιοι μπαίνουν, σε ορισμένα άλλα κλαμπάκια που κοιτανε αναλογια ανδρες γυναικες να κρατάει την αναλογία και άντε να κοιτάει και λίγο dress code. Μην νομίζεις όμως ότι δεν έφαγα ποτέ πόρτα σε κλαμπ, αλλά όσες φορές έφαγα ήταν ότι είπα μπούρδες για να μπω μέσα ότι δηλ. εχω παρέα και θα ερθει μετά και ακόμη περισσότερες και διαφορετικές παπαριές στο ανάγνωσμα. Ζήτημα εαν έφαγα ΜΙΑ φορά πόρτα σε κλαμπάκι όταν με είχε ρωτήσει και του είπα την αλήθεια ότι ήρθα έτσι σολο. Οπως σου είπα και πριν ο τυπας εχεί κανει ότι του έχουν πει και το κυριότερο με τέτοια κρίση είναι να πουλήσει είναι που θέλει. Κοντολογίς εαν πας εκεί γυρω στις 2.30 με 3.00 που δεν είναι τιγκα στον κοσμο και έχει δωσει τις κρατησεις του και δεν εχει ούτε ΜΜΜ και βάλεις ένα καλο πουκάμισο και ένα καλο σετ παπουτσακια και το τζιν σου και είσαι οκ groomed δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει έξω έστω ότι είσαι μόνος σου. Τώρα αυτη τη στιγμή που μιλάμε όποτε γουστάρω να βγω μόνος μου βγαίνω χωρίς να με νοιάζει καν αν θα με σχολιάζει ο οποιοσδήποτε, και μπαίνω με την μια μέσα, πρόσφατα έτυχε περιστατικό που μολις με είδε να πλησιάζω μου ανοιξε την κορδέλα χωρις καν να με ρωτήσει επειδη λογικά θα με έμαθε και του λέω και γεια σου και καλησπέρα και τι κάνεις και χειραψια, κατι που μου ήταν αδιανόητο στο παρελθόν.
Οσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ναι είναι από τις μεγάλες εξόδους από το comfort zone και εκτος από αυτό στρώνεις και inner. Εξάλλου όπως έχει πει και ο Lord απο πάνω το να βγεις μόνος περιέχεται και μεσα στις οδηγίες του Mystery και πιο συγκεκριμένα σε μια παράγραφο στο Revelation(τελευταιο βιβλίο του Μυστερυ και της ομάδας του ) λέει ότι με το να βγαίνει μόνος ξεκίνησε να γίνεται master ο Mystery. Και όσο αφορά το συναίσθημα που νιώθεις ξένο σώμα, το αντιμετώπισα λογικά. Σκεφτόμουν, “εδώ πέρα είναι τόσο πήξιμο και σκοτάδι και φωτιστικά που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καθαρά κοινωνικά την μια παρέα από την άλλη, για πιο λόγο να νιώθω κακά αφού κανείς δεν μπορεί να διακρινει αυτόν τον διαχωρισμό και να δει ότι ειμαι ξενο σώμα, τουναντιων επειδή δεν είμαι με AFC ότι γουστάρω κάνω και παω και κάθομαι στα καλύτερα σημεία που μου αρέσουν”
Οταν βγαίνω μόνος και επειδή δεν έχω καποιον άλλο πχ wingman επειδή σκέφτεσαι παραπάνω από όσο πρέπει εκείνη τη στιγμή είναι πιο πιθανό να με πιάσει Α.Α. Οι πολλές πολλές σκέψεις δεν βοηθάνε και τόσο πολύ και για αυτό υπάρχει αυτό το χιλιοκαημένο το 3 sec rule που όλο το καταπατάμε και το κατανταμε 1 hour kai bale rule ορισμένες φορές. :blink:
Αλλά όταν βγαίνεις μόνος σίγουρα θα ανοιξεις αρκετό αριθμό σετ διότι δεν είναι δυνατό να κάτσεις εκεί κρατώντας το ποτό εκεί. Ο PU εαυτός σου δεν πρόκειται να σε αφήσει, και αν σε αφήσει η κριτική θα ειναι αμειλεικτη οπως όλες τις εσωτερικές κριτικές που τρως είτε από τοτε που ήσουν AFC είτε τώρα που είσαι PU.Γιατι? επειδή είναι του εαυτού σου είναι η χειρότερη δεν μπορείς να κρυφτείς…
άλλο αρνητικό επειδή βγαίνεις μόνος, από preselection παιζεις απο scratch δηλαδή πρέπει να δημιουργησεις εκεί το preselection με το να ανοιγεις σετάκια (τυπισσες που δεν θέλουν ένα κάρο preselection) επειδή δεν έχεις φέρει μαζί σου άλλες γκόμενες…
Κατά τα άλλα δεν παρατηρώ καμιά άλλη διαφοροποιηση στο παιχνίδι οταν βγαίνεις με wingmen μπαινεις μέσα και μοιράζεις παιχνίδι.
Αυτά ήταν πολλά, συγνώμη εαν κούρασα πολύ.