lordnick1993 wrote1) Το Τhe Game εμένα προσωπικά με άφησε αδιάφορο. Σου προτείνω να διαβάσεις για αρχή Magic Bullets, The Rules of David-X και A Male Book (όλα αυτά υπάρχουν στο forum μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλώ, αν δυσκολευτείς να τα βρεις επικοινώνισε μαζί μου)
Πέρα από το φοβερό Magic Bullets, διαφωνώ κάθετα για τα υπόλοιπα.
Davidx και να διαβάσει κάποιος αρχάριος,δεν θα καταλάβει τίποτα.Δεν μπορεί να εφαρμόσει αυτούς του κανόνες.Απλά θα μπερδευτεί.
Και όσον αφορά το alpha male και το Inner game που λέτε να διαβάσει…
(σε καμιά περίπτωση δεν θα αναφερθώ προσωπικά με τα παρακάτω,απλά βρήκα μια ευκαιρία να πω όλα αυτά που έχω δει τόσο καιρό, αλλά και επειδή έχω δει να “χάνονται” άδικα,άτομα με πολύ καλές προοπτικές,επειδή διάβαζαν πολύ inner game)
Περά από μερικά άρθρα για το ΑΑ και τη γλώσσα του σώματος, μην διαβάσεις ΠΟΤΕ σου κάποιο βιβλίο για inner game ή για alpha male.
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ τώρα στην αρχή…
Δούλεψε ΜΟΝΟ outer game.
Το Inner το φτιάχνετε μόνο με τα lays. Όχι με διάβασμα και σκέψη.Μπορείς να γαμήσεις και μόνο από Inner game,αλλά αν θες να γαμάς πραγματικά, φτιάξε το outer σου! Το Inner φτιάχνετε από ΜΟΝΟ του.
Έχω δει πολλά άτομα που έχουν “χαθεί” και μπερδευτεί διαβάζοντας μόνο inner game.Να προσποιούνται και να κάνουν κινήσεις ενός alpha male.Να προσπαθούν να εφαρμόσουν όσα λέει το παραπάνω βιβλίο που λες.Θυμάμε να βγαίνω με κάποιον και να περπατάει υπερβολικά αργά, επειδή ήθελε να δείχνει alpha male.Ήθελε να είναι ο αρχηγός και όποιος θέλει να τον ακολουθεί.Και αυτό, επειδή έλεγε μέσα στο βιβλίο αυτό, ότι ένας alpha male περπατάει αργά…Έχω δει επίσης άλλα τόσα άτομα, να διαβάζουν μόνο inner game.Να προσπαθούν να αλλάξουν τα beliefs του μόνο διαβάζοντας inner.
Μάθε OUTER μόνο γαμώτο και απλά υοθέτησε ένα απλό και καλό Mindset.Να βγαίνες συνέχεια και να κάνεις πολλά cold και τότε θα δεις πως αλλάζουν τα beliefs σου.Έτσι φτιάχνετε το inner game και θα σου βγαίνει το alphaness.
Μάθε μόνο outer.
Προσωπικά,το μόνο που έχω διαβάσει από inner game,είναι για το ΑΑ.Και μάντεψε…Το μόνο σοβαρό προβλημά μου στο inner game μου, είναι το ΑΑ πολλές φορές!Διάβασα τις πρώτες σελίδες του alpha male book και δεν το ξαναδιάβασα ποτέ γιατί ήξερα ότι θα με έκαιγε και θα με μπέρδευε.Δεν έχω διαβάσει τίποτα δηλαδή από inner και έχω τρομερά beliefs(πλέον) όταν βγαίνω με κάποια γυναίκα, σε σχέση με άτομα που ξέρω και διαβάζουν μόνο πάρα πολύ inner game και δεν δίνουν σημασία στο outer.Και πίστεψέ με…Δεν έχω κλείσει καν τα 20 μου και έχω γαμήσει ήδη, τόσο όσο δεν πίστευα ότι θα γαμούσα σε όλη μου τη ζωή στην afc εποχή μου.Και όλα τα beliefs μου,φτιάχτηκαν από μόνα τους.Μόνο με infield.Δεν έμαθα τίποτα από τα βιβλία για inner game.Φαντάσου κάποιος αρχάριος αν αρχίσει από Inner game,πόσο άσχημα θα μπερδευτεί.Δεν είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος, ότι πρέπει να φτιάξει πρώτα inner game για να αρχίσει να την πέφτει…
Γάμησε πρώτα πάνω από 50 γκόμενες.Και αν δεις ότι έχεις κάποια θέματα μερικές φορές,τότε διάβασε inner game.Ξέρω πολλά άτομα που έχουν διαβάσει τρομερό inner game και όταν θα βγουν ένα day2 με μια κοπέλα,να υπάρχει έστω και μία περίπτωση να μην κάνουν κίνηση για να την φιλήσουν.Ή να μην κάνουν καν κίνηση για να την φιλήσουν.Για πολλούς, δεν φαίνεται καθόλου περίεργο αυτό που μόλις είπα.Δηλαδή να βγούν με μια κοπέλα και να μην φιληθούν από το πρώτο ραντεβού.Βέβαια, αυτό είχα και εγώ στο μυαλό μου όταν ξεκινούσα το game.Δηλαδή έβγαινα για καφέ και δεν ήξερα ή φοβόμουν να κάνω κίνηση. Μετά από το πολύ infield και καθόλου διάβασμα βιβλίων και άρθρων για Inner game, το belief μου είναι το εξής: “η κοπέλα βγαίνει μαζί μου για να φασωθεί”.
Και επίσης ένα λάθος που το έλεγα και εγώ στις αρχές και χαμηλώνει την ήδη χαμηλή αυτοπεποίθηση που έχεις με τις γυναίκες..Μην βγεις για να κάψεις σετ. Βγες για να περάσεις καλά και να μιλήσεις σε σετ.Όχι για να τα κάψεις 😉
Μάθε μια μέθοδο πολύ καλά και δούλεψε γλώσσα του σώματος και τη φωνή σου.Δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα αλλό.Και ένας καλός wing,θα σε βοηθούσε να ανεβείς πολύ πιο γρήγορα.
Καλωσόρισες!