Και ντάξει, προφανώς δε θέλω τόσο το #close όσο το time bridge. Που με τη σειρά του σημαίνει και ψιλοisolation για να μιλήσουμε λίγο. Πέρυσι που είχα πάρει τηλέφωνο από το ΗΒ στη vodafone, πρώτον ήταν flake, δεύτερον ήταν η μόνη υπάλληλος οπότε μπορούσε να γίνει εύκολα isolation. Στο Γερμανό είναι αλλιώς τα logistics και δε βολεύει έτσι εύκολα.
Επίσης, δεν αναφέρομαι τώρα στη γνωστή καβλίτσα που έχω γράψει γι’ αυτή στο journal. Όχι, μιλάω για μια συνάδελφό της, ακόμα καλύτερη καβλίτσα, χαλαρό ΗΒ9. Η οποία σήμερα με τρέλανε στα ΙΟΙ και στο kino! (σίγουρα βοήθησαν τα negs και το jealousy plotline με την άλλη) Και την προηγούμενη φορά είχα δει μερικά subtle IOI, όπως πχ να γειώνει άλλο πελάτη για να εξυπηρετήσει εμένα. Αλλά σήμερα με γαργάλαγε κιόλας. Στη φάση στέκεται πίσω μου όσο μιλάω με την άλλη, και με γαργαλάει από αριστερά. Γυρίζω, και αυτή έχει πάει στα δεξιά και μου λέει “χαχα, γύρισες από τη λάθος πλευρά”. (Φυσικά η συνέχεια ήταν να της κάνω το pull my finger. κιάλλο kino δηλαδή ^^)
Βαριέμαι να γράψω αναλυτικά το interaction, ας μείνουμε στην απορία μου: Πώς θα την φέρω να μιλήσουμε λίγο τα δυο μας, και στο τσακ μπαμ να κάνω time bridge, για να γίνει και το #close εύκολα και φυσικά.