Απλά πραγματάκια. Πρώτα δουλεύεις όλο το σετ με DHV routines, κυρίως να σε συμπαθήσουν οι άντρες. Αυτό από μόνο του χτίζει attraction και στο target σου, καθότι ισχύει πάντα το “lead the men, and the women will follow”. Τώρα που σε έχει συμπαθήσει ο τύπος και πιθανότατα σου έδωσε ΙΟΙ η κοπέλα (ιδανικά θα τη negαρες και όσο δούλευες το σετ -οπότε οι άντρες ηρέμησαν έξτρα, ότι δεν πας να τους τη φας), μπορείς να επιχειρήσεις isolation ή ακόμα και mini isolation, και να συνεχίσεις να δουλεύεις με αυτή. Ξεκινάς qualification και kino escalation. Αν τα έχεις κάνει καλά μέχρι εδώ τα πράγματα, η κοπέλα έχει ψηθεί και δέχεται τα compliance test που της κάνεις και σου δίνει ΙΟΙ.
Το αισιόδοξο σενάριο είναι ότι θα κάνεις #close χωρίς πρόβλημα σε αυτό το σημείο, καθότι ο άλλος θα δει πως η κοπέλα γουστάρει και θα παραιτηθεί.
Το πιο πλακατζίδικο σενάριο είναι ότι θα έρθει να σε διακόψει-ενοχλήσει-τραμπουκίσει μπροστά στην κοπέλα, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Δηλαδή θα κάνει ο τύπος DLV τον εαυτό του. Και βεβαίως εσύ δε χάνεις την ευκαιρία, και αρχίζεις και κλασικά amog tactics. Μου αρέσουν αυτά που λέει ο Tyler στο The Game. Εννοείται ότι θες να ακούει τον διάλογο και η κοπέλα, η οποία θα χαχανίζει έχοντας το μέρος σου.
“Ώπα φίλε, κοίτα, δεν θέλω να παλέψω μαζί σου. Είμαι εραστής, όχι σφίχτης”
“Τι, θέλεις να πλακωθούμε; Κάτσε, κάτσε θα το κάνουμε καλύτερο. Πρώτα θα κάνουμε push-ups, μετά θα κάνουμε διαγωνισμό ποιός σηκώνει περισσότερο βάρος, και στο τέλος θα κάνουμε και πόζες”. Και για χαριστική βολή μπορείς να ξεκινίσεις και αστείο ζέσταμα-διατάσεις, όπως ο Κωνσταντάρας σ’ εκείνη την ταινία που δε θυμάμαι.
Αν με calibration βλέπεις από νωρίς ότι ο τύπος ψήνει το ίδιο target, μπορείς να ξεκινήσεις να amogάρεις και όσο είσαι με όλο το σετ. Πχ, τον ρωτάς με ειλικρινές ύφος “Εσένα κάπου σε ξέρω! Α, θυμήθηκα!! Είσαι ο ντελιβεράς της Domino’s στη γειτονιά μου, σωστά;” Δηλαδή, ενώ το παίζεις ότι ασχολείσαι μαζί του και τον συμπαθείς, του πετάς DLV πράγματα να τα ακούει η άλλη. Ίδια λογική με το κλασικό που “μπερδεύεις” το όνομά του, αντί για Αρίστο να τον λές Χρήστο, ή whatever.