1) Κάνε intro
2) Διάβασε τους κανόνες
Δεν έχτισες αρκετό Comfort με την γκόμενα. Από το attraction πήγες κατευθείαν στο seduction. Έπρεπε μετά από 2-3 φιλιά να τραβηχτείς.
-Ξέρεις μ αρέσεις αλλά νομίζω το προχωράμε κάπως γρήγορα.
Και να χτίσεις περισσότερο comfort. Και όχι να κάτσεις να την φιλάς με γλώσσα και να την χουφτώνεις τόση ώρα. Όταν λες χούφτωμα τι εννοείς? Της έπιανες τον κώλο ?
Ο σκοπός των πρώτων φιλιών είναι να αποκτήσεις σωματική οικειότητα όχι να την γκαβλώσεις. Αυτό συμβαίνει πολύ αργότερα στο seduction. Εγώ προσωπικά αηδιάζω όταν γυναίκα στο πρώτο φιλί μου πετάει την γλώσσα μέσα στο στόμα. Θέλω το πρώτο φιλί να είναι ποιο χαλαρό. Να νιώσω τα χείλια της και όχι να γευτώ τα γεμιστά που έφαγε το μεσημέρι!
Έτσι λοιπόν όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι ουσιαστικά θα γαμιόταν με έναν άγνωστο και ότι την ήθελες μόνο για αυτό, φρίκαρε και την έπιασε το ASD της. Καλό είναι αυτό! Πάει να πει ότι έχει μυαλό στο κεφάλι της το κορίτσι και ότι δεν ήταν κανένα τσουλάκι! Δεν είναι τυχαίο που αυτό συνέβη αφού πήγε τουαλέτα με την φίλη της. Τα συζήτησαν τα 2 κορίτσια. Και φυσικά όταν μετά πήγες και εσύ στην τουαλέτα της έδωσες και άλλο χρόνο να το σκεφτεί!
Αυτά ελπίζω να σε κάλυψα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάποιον όρο πάνε στο λεξικό!