Γεια σας παιδια, ονομαζομαι Φανης και ειμαι απο την Λαρνακα, πολη της Κυπρου.. ειμαι 18 χρονων και παω στρατο.. ειμαι στον δευτερο μου χρονο και μου μειναν 300 κατι μερες για να απολυθω.. :woohoo:
Μπορω να πω οτι δεν εχω και πολλη υπομονη σε θεματα με γυναικες.. παλια ημουν πολυ ντροπαλος τωρα μπορω να πω οτι δεν ειμαι τοσο οσο ημουν παλια..
Η εμπειρια μου με γυναικες δεν ειναι καθολου καλη.. εχω γαμησει 2 φορες αλλα πληρωσα(πορνη), απλα για να πω οτι γαμησα.. γενικα ποτε μου δεν ειχα σχεση ουτε φιλησα γυναικα ποτε μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα που ηρθε απο μονο του σε ενα κλαμπ… παλια μιλουσα με κοριτσια και νομιζα οτι θα παντρευομουν κιολας μαζι τους και δημιουργουσα ενα συναισθηματικο δεσμο μαζι τους με τις σκεψεις που εκανα μεσα στο μυαλο μου και στο τελος οταν σταματουσα να μιλω μαζι τους επεφτα σε καταθλιψη και τους εστελνα συνεχεια και τις παρακαλουσα (ημουν ετσι επειδη πιστευα οτι αν σταματουσα να μιλω μαζι της θα την εχανα και δεν θα ξαναβρισκα καποια αλλη) γενικα εβαζα τον εαυτο μου πολυ χαμηλα και ειχα την χειροτερη ιδεα για μενα.. ( επισης με οσες μιλουσα βρεθηκα μονο 1-2 φορες και αυτες οι συναντησεις ηταν ισοπεδοτικες καθως ηταν σε ενα κλιμα αμηχανιας..)
Οσες φορες εβγαινα εξω με φιλους μου για κλαμπινγκ και ξερω γω το εκανα για γυναικες, ειχα στο μυαλο μου το σεξ, και δεν διασκεδαζα και σκεφτομουν να παω να της μιλισω η οχι? και μερικες φορες οταν πηγαινα απλα τα εκανα θαλασσα και οταν πηγαινα σπιτι η μετανιωνα που δεν πηγα, η που τα εκανα θαλασσα..
το παιχνιδι γενικα το ανακαλυψα οταν σερφαρα στο ιντερνετ για το πως να ριξεις γυναικα.. επεσα τυχαια σε αυτο το link http://ksenerotes.blogspot.com/2011/12/pickup-artist.html και εδειχνε ενδιαφερον, ετσι κατεβασα τα επεισοδια και μολισα τα ειδα παλαβωσα.. ετσι αργοτερα επειδη παω και στρατο παραγγειλα και το παιχνιδι το βιβλιο το διαβασα και αυτο και παλαβωσα με τις ιστοριες του.. ετσι αργοτερα τσεκαρα διαφορες ιστοσελιδες και τυχαι επεσα και στην δικη σας..
Απλα ειμαι κατενθουσιασμενος απο ολο αυτο και με την ιδεα οτι εχει μια ολοκληρη κοινοτητα με θεμα πως να ριξεις γυναικα, νομιζα οτι ημουν αβοηθητος παλια και οτι αν ρωτουσα στο ιντερνετ θα θεωρουμουν απεγνωσμενος..
Τωρα που εμαθα μερικα πραγματα προσπαθησα οταν βγηκα εξω να τα κανω, αλλα παλι νρεπομε μερικες φορες.. και το γιατι ειναι επειδη οταν βγαινω εξω με τους φιλους μου οταν τους πω παμε να πειραξουμε καμια μου λενε αστο δεν ειναι για μας αυτη, θα φαμε χειλοπιτα, και τους ακουω να λενε γιατι δεν μας καθετε, γιατι παει με αυτον τον ασχημο αυτη η κουκλαρα και οχι με μενα, και γενικα κλαινε. εγω βαρεθηκα να τους ακουω και γιαυτο θελω να τους αποδειξω το αντιθετο και να τους βοηθησω.. αλλα οταν παω εξω και θελω να μιλισω με καποια οταν εχω τους φιλους μου μαζι μου μου ριχνουν την αυτοπεποιθηση μου επειδη μου λενε ολα αυτα και στο τελος δεν τολμω ουτε γω να παω και μενω ετσι..
Τωρα νιωθω πολυ πιο ωραια που βρηκα κιαλλους σαν εμενα..
Λοιπον τελιωνω με το εξης: ο σκοπος μου που θελω να ασχοληθω με αυτο το παιχνιδι ειναι για 1. να γαμησω κοριτσια που ποτε δεν φανταζομουν οτι θα γαμουσα, 2.να μαθω περισσοτερα για το γυναικειο μυαλο και το πως σκεφτονται οι γυναικες, 3. να βελτιωσω τις κοινονικες μου ικανοτητες και να γνωρισω περισσοτερους ανθρωπους, 4. να αποκτησω περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να βελτιωσω τον εαυτο μου, 5. να μαθω οτι μπορω και να βοηθησω τους φιλους μου να κανουν το ιδιο με τις γυναικες και να τους δειξω οτι μπορουν να ριξουν οποιαν θελουν ακομα και αν δεν το πιστευου οι ιδιοι..