Γεια σας αδέλφια λέγομαι Ηρακλής, είμαι καινούριος στο site αυτό και χαίρομαι παρά πολύ που επιτέλους βρήκα άτομα τα οποία έχουν τα ιδία ενδιαφέροντα με εμένα! :cheer: Είμαι από την πόλη των Σερρών και είμαι 19 χρονών. Έχω πάει με 1 πουτανα και δεν έχω ξανακάνει σεξ από τότε. Σαν χαρακτήρας θα έλεγε κάνεις αν με γνώριζε ότι είμαι σχετικά ηττοπαθής, στην κοινωνία μου όλοι με ξέρουν σαν το “καλό παιδί της γειτονιάς” και πάντοτε όταν πλησίαζα μια γυναίκα αμέσως οι φίλοι μου με κορόιδευαν, ενώ από την μεριά μου εγώ δεν έχω κάνει ποτέ τα ιδία σε αυτούς..
Κατά καιρούς τους πρωτινά να κάνουμε και κάτι “ακραίο” για να έχει λίγο νόημα η ζωή μας και να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο, όπως να κάνουμε ανοίγματα σε γκομενοπαρεες. Ποτέ δεν με αντιμετώπισαν στα σοβαρά με αυτό και πάγανε πλακά μαζί μου. Άρχισα να ψάχνω να βρω ένα άτομο που 8α με καταλάβαινε, έναν φίλο ο όποιος 8α ήθελε το κάτι ξεχωριστό και όχι μια από τα ιδία, κάποιον που να με στήριζε και να με συντρόφευε στην “περιπέτεια” που διψούσα να ζήσω.. ένα άτομο που εσείς ονομάσατε ως “wing”. Δυστυχώς δεν κατάφερα να γνωρίσω ποτέ ένα τέτοιο άτομο, κι έτσι λοιπόν άρχισα να ψάχνω μόνος μου για το θέμα χωρίς να έχω κάποιον να με καταλαβαίνει και το χειρότερο ήταν ότι πίστευα πως ήμουν ο μόνος άνθρωπος που έβλεπε με έναν άλλο τρόπο την ζωή και τις γυναίκες.. μέχρι που έκανα κλικ σε αυτό το σαιτ. Όταν ήθελα να πλησιάσω μια κοπέλα μπορούσα να κάνω ένα σωστό άνοιγμα αλλά το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω την κουβέντα μαζί της είτε επειδή αισθανόμουν αμηχανία είτε επειδή δεν ήξερα τη να της πω. Τότε πλέον κατάλαβα πως χρειαζόμουν οπωσδήποτε βοήθεια από κάποιον του “θέματος”. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω στο ιντερνέτ για πολύ καιρό θέματα όσον αφόρα την τέχνη της αποπλάνησης και για κάποιους διάσημους γυναικοκατακτητές.. όπου κατέληξα στον David DeAggelo, σε ένα άρθρο που μιλούσε για το πόσο κάλος είναι στο να αποπλανεί τις γυναίκες. Εκεί υπήρχε μια παράξενη και πρωτόγνωρη λέξη για μένα.. η λέξη “σχολή P.U.A” η περιέργεια μου δεν μου άφησε καμία επιλογή παρά να ψάξω να δω τι είναι αυτή η λέξη, την έκανα αντιγραφή - επικόλληση στο google κι έτσι ήρθα στον κόσμο του PUA.. έναν κόσμο που μου αρέσει και πιστεύω ότι ανήκω σε αυτόν..
Θα ήθελα αν μπορείτε να με καθοδηγήσετε ποια θέματα πρέπει να μελετήσω πρώτα γιατί το υλικό είναι τεράστιο..! εδω και δυο μέρες έχω αρχίσει να διαβάζω το inner game με την λογική ότι για να μάθεις της γυναίκες πρέπει πρώτα να μάθεις τον εαυτό σου. (Αν έχω κάνει λάθος διορθώστε με με τα σωστά θέματα :blush: )
ΥΓ: Αν υπάρχει και κάποιος Σερραίος εδω θα ήταν καλό να το αναφέρει ώστε κάποια στιγμή να μιλήσουμε και από κοντά.