Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι 23 χρονών και σπουδάζω στην Πάτρα. Διαβάζω εδώ και 2-3 βδομάδες περίπου το forum και πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα στο site οπότε είπα να συμμετέχω λίγο πιο ενεργά γι αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το intro.. 🙂
Γενικά έχω κάνει 2 μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου (1 χρόνο η κάθε μια) και ένα fclose αλλά πέρα από αυτό δεν μπορώ να πω ότι έχω και μεγάλη εμπειρία, όχι τόσο στο θέμα των σχέσεων αλλά στο game γιατί γενικά είμαι πολύ ντροπαλός στο να μιλήσω σε μια άγνωστη σε ένα μαγαζί η στο δρόμο, αν δεν έχω κάποιο λόγο εκτός από το να θέλω να της την πέσω.
Με το game έχω ασχοληθεί πολύ στο θεωρητικό επίπεδο ( MM the venusian arts handbook, mystery method video archive, david d’angelo, davidx, magic bullets, και άλλα πολλά βίντεο από διάφορους pua στο ιντερνετ) αλλά στο πρακτικό τώρα αρχίζω τα πρώτα μου βήματα.
Ο κύριος λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το pick up είναι το ότι πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να απελευθερώσω τον εαυτό μου κοινωνικά και να μπορώ να μπαίνω σε state εύκολα, μιας και έχω παρατηρήσει ότι μόνο τότε μου βγαίνει ο πραγματικός μου εαυτός και κάνω αυτά που σκέφτομαι, πράξη. Έχω μεγάλο άγχος προσέγγισης, ίσως γιατί ελάχιστες φορές έχω κάνει cold approaches, και πραγματικά θέλω να φτάσω σε επίπεδο που να μην με επιρρεάζει καθόλου αυτό το άγχος. Το μεγαλύτερο κίνητρο που με κινητοποιεί μέχρι στιγμής είναι το ότι δεν θέλω να αφήνω της στιγμές της ζωής μου να περνάνε ανεκμετάλλευτες, ακόμη και αν οι προσπάθειες είναι αποτυχημένες, γιατί μόνο όταν δεν μένεις παθητικός σε μια κατάσταση, νιώθεις ότι ζεις. Αλλά για να το συνειδητοποιήσει κανείς από την θεωρία στην πράξη είναι άλλο ζήτημα! 😛
Το site το βρήκα από μόνος μου, ψάχνοντας για το αν υπάρχει ελληνική κοινότητα στο game.
Θα μου άρεσε πολύ να συναντήσω έμπειρους pua από κοντά αν και απ ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι είναι αθήνα.. 🙁
Ελπίζω να καταφέρω να αλλάξω τα πράγματα από δω και πέρα.. Καλώς σας βρήκα!