Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει το εξής. Μπάινω σε σετ, χουκάρω, κάνω attraction (οκ λίγο περισσότερο από ότι χρειάζεται) και ξεκινάω να κάνω και comfort, αλλά όχι για πολύ ώρα ώστε να φύγω όταν ακόμα το σετ είναι σε καλό σημείο από άποψης ενέργειας. Η απορία μου δημιουργήθηκε έντονα χτες το βράδυ.
Μπάινω σε 3ο σετ. Ο στόχος είναι ένα ΗΒ7.5 γύρω στα 28-30. Εντός 5 λέπτου έρχεται και ο Billy89 για wing, σκάει τύπος που έχει έρθει για μα από τις άλλες 2 την οποία και κάνει isolation λιγο πιο δίπλα και έτσι έχω το ιδανικό σκηνικό για να μιλάω μόνος μου με το target. Attraction αυτή τη φορά έτρεξα πιο λίγο αλλά αρκετό για να πάιρνω ΙΟΙ. Παω να κάνω τον κύβο αλλά στο καπάκι και πριν αρχίσω εισάγω sexual tension οπότε και ο κύβος πάει περίπατο. Shit test μου έκανε διάφορα, τα οποία και πέρναγα. Και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του interaction το ήξερα ότι το έχω το Kiss close με ευκολία, αλλά λόγω του ότι ήταν η άλλη φίλη της μπροστά ήξερα ότι δεν γινότανε (ήθελε isolation εδώ, μαλακία που δεν το έκανα). Τελικά δεν έγινε κανένος είδος close. Το ευχαριστήθηκα πάντως πέρασα καλά με αυτά που έλεγα.
1η ερώτηση
Όταν έχεις wingman και απασχολέι το Obstacle και το βλέπεις ότι το έχεις το target ποιος είναι ένας καλός τρόπος για isolation όταν το μαγαζί που είσαι δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο?
2η ερώτηση
Υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που είναι το ιδανικό να μείνεις σε ένα σετ πριν κάνεις το phone close (ή το kiss close)? Και εξαρτάται αυτό από το πόσο καλό attraction και comfort έχεις κάνει? Μήπως τελικά το χτεσινό σετ (το ξέρω ότι το είχα μέχρι ένα σημείο, το έβλεπα και το ένιωθα) χάθηκε στη διάρκεια που έκατσα (ήταν γύρω στη 1 ώρα)?