lordnick1993 wroteΌπως σου είπε και ο barcode κάνε Intro.
Είναι το ΑΑ. Μη μασάς, όλοι το νιώθουμε, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Να ξέρεις το πρώτο set είναι πάντα και το πιο δύσκολο. Μετά θα πάρεις φωτιά!
Επειδή είσαι καινούργιος πιστεύω θα σε βοηθήσει να κρατάς σημιώσεις σε ένα τετράδιο, γράψε δηλαδή ένα πλάνο και ακολούθα το πιστά, σαν ένα GPS ας πούμε (εμένα με βοήθησε αρκετά στην αρχή) πχ. γράψε 2-3 openers, negs, teases, prequalification, story telling με κανένα Attraction Switches μέσα και τέλος πρόσεχε και τα Shit Test.
Άμα σου φαίνονται όλα αυτά κινέζικα έχουμε και λεξικό —> http://greekpua.com/library/lejiko
Περιμένουμε το Intro σου για να σε καλωσορίσουμε και επίσημα…
Είμαι γνώριμος με τη θεωρία του Mystery… Μάλιστα έχω δει το τηλεπαιχνίδι του στην Αμερική και έχω διαβάσει το βιβλίο “The game” όπου εισάγονται οι βασικές αρχές του Pickup. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πιο άνετα στην προσέγγιση του άλλου φύλου, ούτε ότι είμαι κανένα βήμα πιο μπροστά. Απεναντίας, δεν έχω πεισθεί απόλυτα ότι όλα αυτά είναι συμβατά με τα ελληνικά δεδομένα, μάλλον περισσότερο εφαρμόσιμα για το εξωτερικό μου φαίνονται.
Έχω καταφέρει να ανοίξω 3 σετ των 2 ατόμων μέχρι τώρα (αν “ανοίγω” είναι η σωστή λέξη, γιατί αυτό που έκανα ήταν να βρω το θάρρος να μιλήσω). Την πρώτη φορά είχα πολύ ακυρωτική αντιμετώπιση που με ανάγκασε να φύγω ατάκτως και να τα παρατήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τη δεύτερη μιλούσαμε κανονικά, αλλά μετά από 1-2 λεπτά κόλλησα, γιατί δεν έβρισκα τι να πω. Και την τελευταία προς έκπληξή μου μεγάλη έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά από βλακεία μου, βλέποντας τη διαδικασία απόμακρα περισσότερο σαν πείραμα, δε φρόντισα να κάνω phone close. Σε άλλα πάλι μοναχικά νυχτοπερπατήματα συνάντησα μη ευνοϊκές συνθήκες και έτσι δεν έγινε απολύτως τίποτα. Δηλαδή ήταν μεγάλη η αναλογία αντρών προς γυναίκες ή βρίσκονταν όλοι καθισμένοι σε τραπεζάκια, κάτι, που όπως είναι λογικό, σε αποθαρρύνει να πλησιάσεις ένα στόχο.
Γι’ αυτό κι εγώ ζήτησα να με βοηθήσει κάποιος από κοντά, ώστε να διαχειρίζομαι τον πανικό μου πιο εύκολα και να μου υποδεικνύει τι πηγαίνει στραβά κάθε φορά. Άλλωστε, χτυπάει στο μάτι άσχημα, όταν είσαι σαν την καλαμιά στον κάμπο.