Γεια σας, με λένε Νίκο και είμαι 19 ετών. Εδώ πέρα βρέθηκα μετά από αναζήτηση στο google σχετικά με το Pick Up.
Λίγα λόγια για ΄μένα…
Είμαι ένα άτομο σχετικά ήπιων τόνων, εξωστρεφής, της παρέας, λιγάκι ντροπαλός και ευχάριστος στους φίλους μου. Υπήρξαν πολλές φορές που συναντούσα μια όμορφη κοπέλα γενικά σε πολλούς χώρους… σχολείο, καφετέριες, μπαρ, ακόμα και στο δρόμο που μου άρεσαν. Σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να τις γνωρίσω… στη θεωρία καλά , αλλά στην πράξη όχι και τόσο…Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι το πρόβλημα. Για αυτό λοιπόν αποφάσισα να γραφτώ εδώ και να ασχοληθώ με το Pick Up. Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα για το pick Up στ’ αγγλικά και στα ελληνικά, αλλά στην πράξη έχω κάνει ελάχιστα βήματα, τα οποία τα έχω κάνει αρκετά πρόσφατα. Ένα άλλο πρόβλημα ήταν ότι έδινα πολύ σημασία σε μία γυναίκα…Τραγικό λάθος, όπως έμαθα αργότερα…Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που έβαλα στόχο να αλλάξω και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει και με την έλλειψη αυτοπεποίθησης βελτιώνονται τα πράγματα μπορώ να πω. Αλλά έχει και συνέχεια…εδώ μέσα συνεχίζεται το game κι εκεί έξω παίζεται…
Αυτά για ‘μένα…
Καλώς σας βρήκα!