\Το παρον θεμα εγινε split απο Απαντήσεις σε συνηθισμένα shit-tests γιατι αρχισε να μην αφορα αποκλειστικα shit test αλλα general help και βγαινει offtopic
Afc2pua wrote(το πραμα ξεφυγε απο τα s-test σορρυ αλλά θα καει που θα καει να μαθουμε κ κατι)
Afc2pua wroteτο παρακάτω μάλλον ειναι shit test(αν ειναι τεστ ,ειναι από τα πιο κλασικα πιστευω) προήλθε απο λάθος text game (logistics)
ΗΒ "καλά ειμαι εσύ? εχω βρεθει με μια φίλη.
επειδή σκέφτομαι να δώσω κανενα μάθημα να σε πάρω εγώ προς το τέλος της εβδομάδας?
έδω έχω την εντύπωση ότι προσπαθει να επιβάλει frame για το πως πότε κ αν θα γινει day2(εκτός των άλλων)
έχω καταλάβει σωστά ?
απαντησεις σε αυτό το test παρακαλω.
Nitro wroteΔε μου άρεσε ποτέ μια τέτοια απάντηση.. γκόμενα που είναι ψημένη πολύ να βγει μαζί σου δεν απαντάει έτσι. Δεν είναι ότι προσπαθεί να επιβάλει frame τόσο, όσο ότι δεν καίγεται / δεν είναι στις προτεραιότητές της να βγει μαζί σου. Αν της έστελνε μήνυμα ο Μπραντ Πιτ πιστεύεις δε θα είχε χρόνο;.. θα του απαντούσε έτσι;.. όχι!
OLLANDOS wroteΗΒ "καλά ειμαι εσύ? εχω βρεθει με μια φίλη.
επειδή σκέφτομαι να δώσω κανενα μάθημα να σε πάρω εγώ προς το τέλος της εβδομάδας?
έδω έχω την εντύπωση ότι προσπαθει να επιβάλει frame για το πως πότε κ αν θα γινει day2(εκτός των άλλων)
Afc2pua αυτο το μηνυμα που σου στειλε οπως ειπε και ο Nitro δεν μου αρεσε καθολου μην σου πω βλεπω να χεις μπει λιγο στο FZ της…ενα καλο μηνυμα που μπορεις να στειλεις σε αυτο που σου πε ειναι…
.Διαβασε καλα αλλα κρατα δυναμεις γιατι θα πρεπει να ‘διαβασεις’ εμενα μετα…
έχεις δίκιο Νιτρο. καπου έκανα λάθος/η προσπαθω να δω που για να μην το επαναλάβω.
πολύ καλό oλλανδε βασικα όταν ήμουν στο σετ πηγα να φύγω 3 φορες κ δεν με αφηνε (την 3η της ειπα “οκ θα αλλαξουμε τηλέφωνα κ θα τα πουμε αλλη μερα νομιζω ότι θέλεις life coach”
(κολαγε με τα προηγουμενα θέματα))
ΗΒ θα παμε για καφέ?
Ε “καφέ μπα βαρετο”
ΗΒ “κ που λες?”
Ε “ας το πανω μου” έμεινα άλλα 5′-10′ μιλησα με τις φίλες της κ την καναμε με τον wing.
2 ενδεχόμενα σκεφτομαι
1.ξεφουσκωσε το attraction.
2.πήγα κατευθείαν για logistics(μεγαλο λάθος afc του κερατά)
βασικά σκεφτομαι να το αγνοήσω τελείως κ να μην απαντησω καν
ή αν απαντησω "μεχρι τότε θα έχω ξεχάσει πως εισαι εμφανισιακά…μνημη χρυσοψαρου βλέπεις.
νομιζω οτι ο weegee είχε καπου μια παρομοια περιπτωση κ το χειριστηκε καλα αλλα δεν θυμαμαι το ποστ.
(θα καει που θα καει να μαθουμε κ κατι)
γνωμες ιδέες