Τι θα έκανα εγώ:
1)Θα έκαιγα ζωντανό τον AFC φίλο μου.
2)Δε θα πήγαινα για μπάνιο μαζί τους αύριο.. (το κονέ το έχεις και από τον φίλο σου και ξέρεις πού δουλεύει, δείξε λίγο willingness to walk away γιατί ο φίλος σου σε έχει παρουσιάσει αρκετά afc χωρίς να το καταλάβει..)
3)Πες στον φίλο σου να μην ξαναεπέμβει, ούτε με τη συγκεκριμένη, ούτε με καμία άλλη
4)Σε 3-4 μέρες πας σούπερ μάρκετ, της μιλάς casual και στο ξεκάρφωτο της λες: Ο φίλος μου ο τάδε έχει βαλθεί να μας κάνει προξενιό, είμαι πολύ αντιδραστικός όμως και δε μου αρέσουν τα σικέ/στημένα παιχνίδια. Σου αρέσει αλλά έτσι όπως ξεκίνησε η φάση στραβά με τον έι εφ σι φίλο σου, δεν πρόκειται ποτέ να επιδιώξεις κάτι ανάμεσά σας τώρα που το ξανασκέφτηκες (επειδή είναι σικέ και ξεκίνησε λάθος με τον φίλο σου να σε “δίνει” στεγνά.. αυτό στην παρένθεση δεν το λες, εννοείται θα το πιάσει, γυναίκα είναι). Πες το και να μείνεις congruent σε αυτή τη δήλωση.
5)Λογικά θα αρχίσει να σου δίνει ΙΟΙ.. false disqualifier/false take away/willingness to walk away. To win a woman, you have to be willing to risk losing her 😉 καλή τύχη φίλε μου