Loki wroteΣτην εξοδο μας αυτη παρατηρησα αρκετα IOIs
οπως το οτι με ακολουθουσε οταν απομακρυνομουν απο διπλα της, 1
επαιζε πολυ συχνα με τα μαλλια της οταν της μιλουσα και οταν βρισκομουν κοντα της, 2
με ρωτουσε για την οικογενεια μου, 3
οταν ελεγα κατι αστειο με σκουντουσε 4
(καποια στιγμη με σκουντηξε τοσο δυνατα που βγηκα εκτος δρομου και στο σημειο εκεινο χρησιμοποιησα τη φραση του Mystery ΄΄Κατω τα χερια απο το εμπορευμα΄΄, γεγονος που ενισχυσε ακομα πιο πολυ το ενδιαφερον απο την πλευρα της)5.
Οταν περπατουσαμε μαζι στο δρομο δεν ειχε προβλημα να ειμαστε μονο οι δυο μας και εγω επιδιωκα αυτο το mini isolation. 6
Βεβαια εχω αμφιβολιες μηπως με βλεπει μονο φιλικα. μειωσε το comfort και ανεβασε το attraction
Σε καποιο σημειο μαλιστα,ενω καθομασταν με την παρεα στο τραπεζι σε αποσταση δυο θεσεων μεταξυ μας με ρωτησε πως περναω και της ειπα καλα και μου ειπε ΄΄ Ελα τωρα πες την αληθεια, πρεπει να περνας χαλια΄΄. Εχω την εντυπωση οτι αυτο το ειπε γιατι για καποιο χρονικο διαστημα εχασα την ενεργεια μου μεσα στην παρεα, ημουν δηλαδη καπως υποτονικος, δεν μιλουσα παρα πολυ.
εγω μια χαρα περναω … εσυ περνας χαλια
Αργοτερα ομως καθισαμε μαζι και συνεχισαμε να μιλαμε, επιδιωκε και η ιδια να συνεχιστει η συζητηση. 7
Τις επομενες μερες μιλουσαμε στη σχολη και καθισαμε μαζι σε ενα μαθημα οπου και εκανα # close. Μια μερα μου ειπε οτι θα ηταν σε ενα κλαμπ το βραδυ γιατι ηρθε ενας φιλος της απο Αθηνα και μια φιλη της. Εκεινο το βραδυ της εστειλα μηνυμα να μαθω που ακριβως βρισκεται για να παω κι εγω και την πηρα και τηλεφωνο.
αφου ξερεις οτι ειναι με αλλον τι σκατα σκεφτοσουνα και της εστειλες μυνημα ? …. και αφου δεν απαντησε γιατι την πηρες τηλεφωνο ? …. εσενα αμα ερθει ενας φιλος σου και μια φιλη σου απο την αθηνα θα τους παρατησεις να ασχοληθεις με γκομενα ?
Δεν απαντησε ποτε.
αναμενομενο ….
Την επομενη μερα καθισα σε ενα μαθημα οπου θα ερχοταν και αυτη και αρχισα την κουβεντα με μια κοπελα που βρισκοταν διπλα μου. Δεν εδωσα καθολου σημασια στο target ουτε οταν μπηκε μεσα ουτε οταν καθισε δυο σειρες πιο πισω απο εμενα.
καλα εκανες … αν και ενας χαιρετισμος απο μακρια επιτρεπεται
Καποια στιγμη λοιπον με φωναζει και μου λεει οτι δεν απαντησε το βραδυ γιατι κοιμοταν.Στο διαλλειμα του μαθηματος ηρθε εκει που καθομουν και μου εξηγησε οτι ο φιλος απο Αθηνα τελικα δεν ηρθε Σαλονικη εκεινο το βραδυ και ετσι δεν βγηκε και αυτη εξω κι εγω με την σειρα μου της ειπα οτι την εψαξα σε κανα δυο κλαμπακια οπου μου ειχε πει οτι μπορει να παει.
καλα … ο evolutionary detector ξερεις τι της μεταφραζε ? ''δεν κανονισα τιποτα εκεινο το βραδυ για να σε ψαχνω απεγνωσμενα σε ολα τα κλαμπ
Παλι επιανε τα μαλλια της οταν μου μιλουσε και με χτυπουσε στον ωμο, γενικα εδειχνε ενδιαφερον.
Το θεμα λοιπον ειναι το εξης : την πηρα τηλεφωνο χθες για να βγουμε το βραδυ εξω και μου ειπε οτι δεν μπορει γιατι υπαρχει πιθανοτητα να ερθει αυτος ο φιλος της απο Αθηνα και δεν θα ηθελε να κανονισει κατι αλλο στην περιπτωση που ερθει αυτος τελευταια στιγμη.
οταν λες '‘την πηρα τηλ να βγουμε ’' τι ακριβως εννοεις ? …. τι της ειπες ?