Λοιπον… το σαββατο που μας περασε γνωριζω μια κοπελα που μου αρεσε απο κοινη παρεα την γνωριζω δεν ετρεξα καθολου game γιατι δε το σκεφτηκα να σας πω την αληθεια, ειναι HB8. Περνουσα καλα με το φιλο μου βασικα και δε γουσταρα. Τεσπα την βρισω στο facebook και μου κανει like σε κατι φωτογραφιες… αρχιζουμε να μιλαμε και εφαρμοζω Mystery method. Αρχιζω με διαισθηση(και στα 2 μεσα) μετα κυβο (και σε αυτο μεσα 10/10) και τελος παντως ολα κυλουν ομαλα.. μου δινει LOL τις δινω και γω.
Της ζητηαω τον αριθμο της μου τον δινει και κανονισαμε για σημερα το πρωι για να βγουμε… και δω αρχιζουν (μαλλον) τα shit test!
Μου κανει οτι σημερα καταλαβε οτι την γουσταρα… και μου κανει οτι φασωνετε και με ενα αλλο παιδι 4 χρονια μεγαλυτερος μου! οκ το σηζητησαμε λιγο.. εγω το πηρα πολυ χαλαρα και ειπα οκι οτι θες κανε (ναι δεν εκανα lead γιατι μου ξανα εχει τυχη τετοια περιπτωση).. και μετα φασωνομασταν 1 ωρα.!!😛 εκει που φασωνομασταν πηγα να της βαλω δαχτυλο και μου ειπε οτι εχει περιοδο.. και ετσι σταματησα :\
λοιπον.. εχω 3 ερωτησεις..
1) τι παραπανω επρεπε να κανω για να της δειξω απο την αρχη οτι μου αρεσει και να μην το καταλαβει την “τελευταια στιγμη”??
2) Τι να κανω με το αγορι? Δηλαδη να την κανω NEXT ή να συνεχισω κανονικα σαν να μην υπαρχει o αλλος?
3) οταν σου λεει οτι εχει περιοδο σταματας και δε πας να βαλεις δαχτυλο? 😛
Ευχαριστω!!!!