Είμαι ένα εμφανίσιμο παιδί, στα 23 του χρόνια που κατάγεται απ την Βέροια αλλά σπουδάζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Το πάθος μου, ελλάτωμα μου μεγάλο είναι η αδράνεια-αναβλητικότητα-τεμπελιά! Η αρετή μου το πνεύμα μου!
Οι γυναίκες μου αρέσουνε πολύ, δυστυχώς στην ζωή μου δεν κατόρθωσα να έχω ούτε μια σχέση και αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί συχνά… :sick: Οπότε δεν έχω πάει και με πολλές γυναίκες (κάτω από 10). Ωστόσω, τον τελευταίο καιρό, περίπου έναν χρόνο, έχω καλές σχέσεις μαζί τους, γειτόνισσες και φίλες. Δεν φοβάμαι να τις μιλήσω, δεν μασάω μία αλλά δεν φτάνουμε στο κρεβάτι όμως αυτό είναι και κόλλημα δικό μου.
Με το game ουσιαστικά ασχολούμε 3-4 μήνες (sarging), αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Τα ανοίγματα μου θα είναι ή τέλεια ή χάλια. Δυσκολεύομαι στην μετάβαση και στο issolation. Δεν έχω κάνει ούτε phone close ούτε καν fuck close. Συχνά, έχω άριστο BL.
Όταν φλερτάρω, διασκεδάζω, γεμίζω μέσα μου, μου αρέσει πολύ. Ο βασικός λόγος που ασχολούμε είναι για αυτοβελτίωση-ορίμανση και για να βρω την ΜΊΑ, ή μία. 😉
Το site το είχα βρει παλιότερα στο google, έκανα εγγραφή αλλά κάτι πήγε στραβά, ομώς πρόσφατα με παρότρινε ένας φίλος και έτσι ήρθα κοντά σας.
Εδώ με λίγα λόγια η ιστορία μου…
Κάποτε πολύ απογοητευμένος με τις γυναίκες έψαξα στο διαδίκτυο για το πως να ρίχνεις γυναίκες στο κρεβάτι. Βρήκα κάποιο Magical Tacticks, το διάβασα και με βοήθησε κάπως. Μη ευχαριστημένος,πληγωμένος κ απογοητευμένος περίπου πριν ένα χρόνο εκεί που ξαναέψαχνα έπεσα πάνω σε ένα PUA site. Εκεί έμαθα και για το game και γνώρισα τον wingman μου μέχρι σήμερα. Στην αρχή διάβαζα στα αγγλικά pdf βιβλία, ξεκίνησα με τα 10 θανατηφόρα λάθοι που κάνουν οι άνδρες με τι γυναίκες του Ross Jeffries όπου με πολύ κόπο το μετέφρασα και στα ελληνικά, με άλλαξε πολύ.
[attachment]10_Fatal_Mistakes.pdf[/attachment]
Ξεκίνησα και Μαγικές Κουκίδες και μετέφρασα τις πρώτες 30 σελ. περίπου. Ο wingman μου με άφηνε να τυρανιέμαι 4 μήνες ώσπου αποφάσισε να μου στήλει μεταφρασμένες τις Μ.Κ. . Πρόσφατα ένα φιλαράκι μου έστηλε την ΜΜ σε συντομία. Αυτά έχω διαβάσει.
Έχω όμορφες εμπειρίες από το game, μάλιστα 2 κοπέλες συνολικά μου είχαν προτίνει κρεβάτι. Εδώ ξεκινά το resistance μου, αν και δεν δέχτηκα λόγο των αρχών μου και πιστεύω μου (είχαν σχέση) έχω παρατηρήσει στον ευατό μου το εξής. Έχω αντιστάσεις όσο πρόκειτε να προχωρήσω στο σεξ κι αυτό επειδή ψάχνω ένα ανώτερο συναίσθημα μέσα μου. Επίσης, καμιά φορά οι γυναίκες δεν με διεγείρουν, έχω απάθεια πράγμα που με βοηθάει στο game.
Δεν ξέρω, ίσως αυτό να είναι πρόβλημα ίσως να είναι και χάρισμα!!!
Καλώς βρήκα όλα τα παιδιά, χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα στην παρέα σας.
Είμαι ανοιχτός σε oποιεσδ;hποτε προτάσεις και θέματα.
Ευχαριστώ πολύ, Giannos