έχω μπει σε σετ σαν wing το obstacle (κ εν δυνάμει δικό μου target) μου έχει γυρισμενη την πλάτη σχεδον τελειως δεν θυμάμαι ακριβώς τι ειπα(…μαλλον κατι του στυλ “γιατι κάθεσαι τόσο μακρυα απο την φίλη σου”) κ έκει ξεκίνησε….
μερικά από τα παρακάτω δεν ειμαι κ πολύ σίγουρός αν ειναι s-test παρακαλώ βοήθεια
s-test #1
ΗΒ για να σου μιλήσω θα πρέπει να κόψεις την κοτσιδα (αυτό μπορει να ήταν κ bitch shield τι λέτε?)
Ε Τι? σιγα μην την κοψω δεν θα σαι καλά ξερεις τ ιστορία έχει αυτή την κοτσίδα….
Αλλά κ να την έκοβα πάλι δεν θα σου μιλούσα (κ γυρναω πλατη εντελώς)
μετα απο 1′-2′
s-test#2(ούτε για αυτό δεν ειμαι κ πολυ σίγουρος αν ήταν τέστ πιο πολύ με hoop μου έκανε)
ΗΒ Τι ωραια παρέα που ειμαστε(ή που μιλάμε όλοι μαζί)
(συνεχίζω να έχω γυρισμένη πλατη εντελώς κ κάνω ότι δεν την ακουσα)
μετα απο λίγο έκανα lock in κ ανοιξα κουβέντα άλλα με τροπο κ όταν ήθελα έγω κ όχι επειδη παραπονέθηκε (έπρεπε να κρατησω κ τα μπόσικα μιας κ ήμουν wing)
κάποια στιγμη ένω το πράμα πήγαινε καλά (έιχε κάνει κατι ψιλο-qualify)
μου λέει το εξής:
ΗΒ με ενοχλέι να με ακουμπάνε κ να μου χτυπάνε τον ώμο
Ε «Πώ κ μένα με τρελένει δεν το μπορώ ειδικά όταν ……….»
ΗΒ δεν μπορώ επισης να ειναι πολύ κοντά μου κάποιος
Ε «Πω πολύ μιγιάγγιχτη εισαι μου φαίνεται»
k αρχίζω να εξήγώ θεωρία απο allan pease περι ζωτικου χώρου κτλ
να σημειωθεί ότι δεν είχα πρόβλημα όποτε έκανα ΚΙΝΟ
τι στον π@@τσο ήταν αυτο? s-test?
μετά απο ώρα μερικά ακομα s-test που δεν θυμάμαι δυστυχώς (τα οποια έχω την εντύπωση ότι πρέπει να περασα όχι τόσο απο της απαντησεις άλλα μαλλον λόγω BL ….. όταν έριχνε s-test γύρναγά μερικές φορες μέχρι κ πλάτη χωρίς να δειξω όμως ότι πειράχτηκα)
όμως κάπου είχα αρχισει να το χάνω λογω του ότι το παρακανα με το push κ το αρνητηκό BL
έχω ρίξει ένα μινι freeze out οπότε ξεκινάει να παιξει με τον μπαρμαν…αλλά εγώ ατάραχος ουτε καν κοιτάω….ο μπαρμαν δεν αποδίδει κ έτσι…..σκάει το επόμενο
s-test
ΗΒ το παιζεις πολύ μάγκας…
Ε δεν το παιζω τιποτα ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει.
πειτε μια γνώμη το ξέρω ειναι λίγο μπλεγμένα.