1) Μενω στην Αθηνα (Νικαια) και ειμαι 20 χρονων…, ειμαι εξυπνος, δημιουργικος, πολυ αναλυτικος (δηλαδη ψαχνω τα πραγματα σε βαθος και βρισκω σχεσεις και θεωριες), λιγο κυκλοθυμικος, εγωιστης, πεισματαρης, επιμονος αμα θελω να φτασω καποιο στοχο δουλευω πολυ για να τον φτασω..
2) Πριν απο το PUA ημουν πολυ κλειστος απεναντι στις γυναικες. Εδω και 2 χρονια ομως που ασχολουμαι με το pua και αρχισα να δουλευω πανω σε αυτο το θεμα ειδα ιδιαιτερες αλλαγες. Καλα… δεν αλλαξα μονο πανω σε αυτο το θεμα… εκανα στροφη 180 μοιρων στα παντα στη ζωη μου, αλλαζωντας ριζικα ολο το lifestyle μου (2 χρονια τωρα εχω καταπιαστει και με πολεμικες τεχνες) Πλεον θα ελεγα πως ειμαι αρκετα ανετος αναμεσα στις γυναικες.. Εχω ακομα AA σε περιπτωση cold approach αλλα πλεον τα κανω τα approaches.. Εχω παει με 2 ( 1η θεμα τυχης, και 2η αφοτου ασχοληθηκα με pua).. ειχα 1 “παραξενη” σχεση για μισο χρονο περιπου
3) Πιστευω πως το game μου ειναι σε επιπεδο 3/10 ακομα,,, επειδη εχω διαβασει διαφορες θεωριες (DD, MM, Sasha, David x), εχω υιοθετισει ενα αναμεικτο στυλ με λιγες φορες indirect approach, πολλες φορες direct, αλλες φορες παιχνιδιαρικο υφος, αλλες πολυ σοβαρο … αναλογα πως νιωθω… Μου αρεσει το daygame επειδη επικεντρωνεται πιο πολυ στην ομιλια και εχω κανει γυρω στα 45 cold-approaches με 20 cold μεσα στον Αυγουστο.. απο αυτα 8 στις 10 φορες ειχανε θετικη ανταποκριση με επακολουθη συνομιλια 1-2 λεπτων και μετα δεν εβγαινε καπου, ⅒ συνομιλια
αρκετων λεπτων και ⅒ να φυγει χωρις να πει κατι η να πει μονο ευχαριστω για καποιο κοπλιμεντο… 2 φορες καταφερα να δωσω νουμερο,( οχι να παρω, ξερω πως πρεπει εγω να το παιρνω… 😛 )
Σε nightgame εχω κανει 3 cold. Το 1 απο αυτα οδηγηθηκε σε κατι σαν σχεση, το αλλο σκαλωσε στο #close και το αλλο ομιλια λιγων λεπτων που δεν εβγαλε καπου.
Τωρα τελευταια που το σκεφτομαι θα αρχισω να δινω περισσοτερη βαση σε night game καθως οπως βλεπω ειναι περισσοτερο πρακτικο με μεγαλυτερα στατιστικα επιτυχιας (βλεποντας και απο τους Pua στο forum). Απλα ειχα εστιασει στο daygame λογο ελειψης wingman και επειδη ηταν πιο “ομορφο” και δημιουργικο.
2 χρονια ασχολουμαι με θεωρια του pu και 1 χρονο με infield approaches.
4) Πιστευω πως το pu ειναι κατι που μπορει να εξελιχτει και αλλο, γιαυτο ειναι τοσο εθιστικο, συνεχεια ανακαλυπτεις νεα πραγματα και οταν τα ανακαλυπτεις ανταμοιβεσαι με κατι πολυ ομορφο (γυναικα) αρα ειναι πολυ λογικο να ειναι εθιστικο. Επισης το pua δεν ειναι 2-3 προτασεις που εμαθες και λες… για μενα ειναι ολοκληρος τροπος ζωης, σε οδηγει στην αλλαγη… ειναι ολοκληρη η θεωρια της εξελιξης, της ανθρωποτητας,.. ολα εχουν να κανουν με τη θεωρια του pua.
Ασχολουμαι με το game γιατι θελω να εχω απλα περισσοτερες ομορφες γυναικες στη ζωη μου.
Θελω να φτασω σε ενα πολυ καλο επιπεδο pu και θα δουλεψω για αυτο. ( με sargarisma βεβαια με τους pua του forum)
Και θα ηθελα παρα πολυ να βρω wingmen οποτε οποιος θελει ας μου στειλει.
Επισης στο forum γραφτηκα για να εξελιχτω πιο γρηγορα, γιατι οπως το εβλεπα μονος μου πηγαινα πολυ αργα καθως πολλες φορες το αφηνα για μηνες και μενα το ξαναπιανα… ενω τωρα θελω να δουλεψω μεθοδικα.
Τελος πιστευω πως στο game υπαρχει και το επιπεδο που μονο με το body language μπορεις να κανεις τις γυναικες να αναβουν και να ειναι ετοιμες 100% για σεξ, περπατωντας και μονο στο δρομο…..το εχω δει απο natural γνωστο μου, ο οποιος την επεφτε σε περαστικες με μηδενικο AA και δεν τον ενοιαζε καν η μη ανταποκριση. Βεβαια πηρε και νουμερο απο ενα 9.5αρι που δουλευε ως πορτα σε ακριβο κοσμηματοπωλειο.. Αλλα αυτο που μου εμεινε ειναι οτι περπαταγε στο δρομο, κοιταζε καποια και το body language αυτηνης που κοιταζε αλλαζε σε 1 δευτερολεπτο και επαιρνε το υφος “θελω να μου βγαλεις τα ματια”, και μετα αρχιζε να κοβει βολτες γυρω του και να τον κοιταζει για να την ανοιξει! (καποιες μερες του χρονου το χω και γω αυτο αλλα δε μπορω να καταλαβω που ακριβως οφειλεται…)
5) Το forum το βρηκα στο internet.
Υ.Γ. Οποτε θελετε αισθανθειτε ελευθεροι να επικοινωνησετε μαζι μου για sarge, καθως μονο ετσι ερχεται η εξελιξη. 😉
Υ.Γ. #2 Εκανα peakocking με την καρδουλα administrators 😛