Χαίρετε!
Μιας κ λίγο πολύ τα στοιχεία μ τα έγραψα στο προφίλ κ δν το μπορώ να μιλάω κ πολύ για τον εαυτό μου, επιτρέψτε μ να μοιραστώ μια προσωπική εμπειρία, πράγμα θεωρώ πιο ενδιαφέρον, για όποιον αποφασίσει να τh διαβάσει τέλος πάντων…
Λοιπόν, όταν πέρασα στη σχολή (το μακρινό 2005 😛 ) εμφανίστηκα στο πανεπιστήμιο με τη κρυφή σκέψη ότι ναι, τώρα που είμαι εδώ έφτασε η ώρα μου. Επιτέλους θα γ^%^$#με! Φοιτήτριες γύρω, χαμός, νέες γνωριμίες, φλερτ, όλο το πακέτο.
Να μην το κουράζω, μετά απο μερικούς μήνες, κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό συνειδητοποίησα ότι κάθε φορά που πλησίαζα μια κοπέλα, στην καλύτερη κατέληγα μετά απο λίγο στην κατηγορία “gay φίλος” (μα αφού δεν είμαι!) στην χειρότερη βίωνα την κλασική στιγμή αμηχανίας όπου καταλαβαίνεις οτι η κοπέλα… δεν!
Τότε έπεσαν στα χέρια μου κάτι newsletters ενός κάποιου David deAngelo κ ένιωσα πως είδα το φως! Revelation!! Δεν ξέρω σε τι επίπεδα βρίσκονταν τότε το PU. Εγώ πάντως δεν είχα ιδέα. Ο deAngelo ήταν για μένα ο απόλυτος guru… μέχρι τη στιγμή τουλάχιστον που προσπάθησα να περάσω απο τη θεωρία στην πράξη, οπότε και άρχισα να σπάω πάλι τα μούτρα μου ξανά και ξανά και ξανά. Στο τέλος κατέληξα ότι μάλλον οι Ελληνίδες είναι διαφορετικής κατασκευής απο τις Αμερκάνες οπότε έπρεπε να βρω άλλους τρόπους.
Να μην τα πολυλογώ, τα επόμενα χρόνια, είχα (μερικές) εμπνευσμένες επιτυχίας (περιστασιακά) και κάμποσες ματωμένες εμπειρίες αλλά δεν βαριέσαι. Είχα μερικές εμπειρίες (όχι τίποτα ιδιαίτερο) ίσα ίσα να μην βγω απο κει μέσα με τίποτα περίεργα ψυχολογικά γιατί είμαστε κ ευαίσθητοι 🙂
Τέλος πάντων, ο deAngelo έμεινε στο ράφι να σκονίζεται. Μέχρι τη στιγμή τουλάχιστον που έπεσε ο Strauss στα χέρια μου κ με ξεσήκωσε πάλι.
Μέχρι σήμερα δεν είχα ιδέα απο PUA και AFC. Δεν είχε περάσει καν απο το μυαλό μου ότι υπάρχει “τεχνολογία” NLP και ότι η τελετουργία της έλξης αναδεικνύεται σταδιακά σε επιστήμη! η όλη ιδέα με συνεπήρε, όχι τόσο για το sex ή γιατί θέλω να γράψω 3ψήφια νούμερα (όχι ότι με αφήνουν αδιάφορο… σίγουρα όχι!) αλλά πιο πολύ γιατί νομίζω ότι η ικανότητα κάποιου να σαγηνεύει τους γύρω του είναι αυτό που λέει ο Mystery: μαγεία!
Ομολογώ ότι πρός το παρόν, δεν έχω συναντήσει κάποιο άτομο που να μπορεί συνειδητά και επανειλλημένα να ψαρεύει άγνωστες κοπέλες/γυναίκες απο οπουδήποτε. Εκτός απο ένα φίλο μπάρμαν αλλά αυτοί παίζουν με διαφορετικούς κανόνες νομίζω. Οπότε καταλαβάινετε ότι η ιδέα ότι κάποιοι άνθρωποι το κάνουν τόσο φύσικα όσο εμείς οι υπόλοιποι ρουφάμε το ποτό μας στη γωνία, μ φαίνεται απίστευτη. Προσωπικά, ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλάω με τις ώρες για οποιοδήποτε θέμα, αποφεύγω να πλησιάζω άγνωστες, μόνο και μόνο γιατί φοβάμαι πως θα ενοχλήσω, πως θα γίνω ο κλασικός, ενοχλητικός, γλοιώδης “πέφτουλας” :S
tl:dr; Μιλάω πολύ το ξέρω. Οι αυπνία φτάιει B) Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. I can feel the power! :cheer:
(Btw εντυπωσιάστηκα που υπάρχει PUA community στην Ελλάδα. Respect!)
Edit: Στο site με έστειλε το μαντείο του Google!