Την καλησπέρα μου σε όλους,
Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..
Είμαι ο Αλέξανδρος,ετών 20,και μένω Αθήνα.Όσον αφορά τον χαρακτήρα είμαι άτομο φιλόδοξο,μεθοδικό ως προς την επίτευξη τον στόχων,με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία,αλλά μερικές φορές νευρικός.
Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο..
Στην αρχή μιλάμε πραγματικά για “μαύρα μεσάνυχτα”.Πολύ ντροπαλός,ασχολιόμουν κυρίως με κοπέλες που γνώριζα μέσω κοινών γνωστών,κάνοντας πάρα πολλά λάθη,με συνέπεια τα flake να πέφτουν βροχή.Απ’τα 16,όμως,συντελείται σταδιακά η αλλαγή.Συνειδητοποίησα ότι ήθελα να είμαι διαφορετικος,να απαλλαγώ από πράγματα που με έβλαπταν σοβαρά και με περιόριζαν ως άτομο.Άρχισαν τα πρώτα cold,με το ΑΑ στα ύψη,τα λάθη να πηγαίνουν σύννεφο ωστόσο προσπαθούσα να παραμένω απτόητος,πλέον υπήρχε τόλμη σε κάποιο βαθμό.
Μετά από ανάλυση των interactions στο μυαλό μου,προσπαθούσα να βρω τα πιθανά λάθη και να τα διορθώσω,έστω και χωρίς να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο θα ήμουν συνεπής στο ραντεβού με την επιτυχία η να χω την οποιαδήποτε βοήθεια προς την σωστή κατεύθυνση
Με τον τρόπο αυτό φτάσαμε στο σήμερα,νιώθωντας αρκετή άνεση με τις γυναίκες.Πλέον δεν πτοούμαι από flakes,αλλά συνεχίζω με μεγαλύτερη δυναμη και πάθος.Έχω κάνει 6 σχέσεις διάρκειας από 2-6 μήνες η καθεμια και 1 που κράτησε 1 χρόνο.Τα ποσοστά επιτυχίας τα θεωρώ χαμηλά,αλλά γι’αυτό είμαι εδώ,για να τα βελτιώσω.
3.Γράψε μας για το game σου..
Με 1 μήνα ενασχόληση το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι καινούργιος στο παιχνίδι.Έχω διαβάσει μόνο το the venusian arts του Mystery και παλιότερα το απόλυτο βιβλίο για την γλώσσα του σώματος του Allan Pease.
4.Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις…
Πιστεύω να βρήκα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορώ να εντοπίσω ακριβώς τα λάθη και τις αδυναμίες μου (διάβασα μερικά frs και από εκεί κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα)έτσι ώστε να τα περιορίσω σε σημαντικό βαθμό (γιατί καλοί και οι πειραματισμοί,αλλά αν δες έχεις μια βάση για να ξεκινήσεις…)
Επιπλέον,το pu είναι κατά την γνώμη μου το μέσο για να διαβεί ένας άνδρας τον δρόμο της επιτυχίας και της ευδαιμονίας σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του,όχι μόνο στον τομέα γυναίκες.Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση,ώστε να προσεγγίσω το πρότυπο του alpha male (ή αλλιώς λύκου),η διόρθωση των λαθών και η αύξηση των ποσοστών επιτυχίας.Σημαντικότατο θεωρώ και το χτίσιμο μιας αμφίδρομης επικοινωνίας,έτσι ωστε απ’τα πράγματα που θα μάθω να μπορέσω και εγώ μελλοντικά να βοηθήσω άτομα που θα χρειάζονται βοήθεια.
- Site..
Το βρήκα τυχαία στο ιντερνετ.