Έχεις μπλέξει λίγο το θέμα της φιλίας. Δε λέω μια φίλη σου μπορεί να γίνει εξαιρετικό FB αλλά υπάρχει ένας κανόνας που για μένα είναι απαράβατος σε όλες τις περιπτώσεις: Ότι και να κάνεις, το κάνεις μακριά από άλλους. Το είπες και μόνος σου
Mr. heartbreaker wrote
δεν εχουμε βρεθει ποτε μονοι ωστε να το δοκιμασω
Άρα το social pressure που δέχεται από αυτά που κάνεις είναι μεγάλο. Όπως φάνηκε
Mr. heartbreaker wrote
Αφορμη για να σταματησει ηταν επισης οτι επιαναν την κολλητη της και την ρωταγαν για μας τους 2 αν τα εχουμε και τα σχετικα!!
Άρα εκείνη την ώρα έδωσε μεγάλη βάση στο τι εικόνα θα σχηματίσουν οι γύρω της.
Mr. heartbreaker wrote
γιατι ειναι φιλη μου και δε μπορω να μην μιλαω σε ενα ατομο που εχουμε συζητησει παρα πολλα θεματα και κατα καποιον τροπο εχουμε δεθει!!🙂
Αφού είναι φίλη σου και τι θέλεις για φίλη σου τότε μην αρχίζεις τα πειράματα μαζί της. Αν τώρα αποφασίσεις ότι την θες για FB υπάρχει η περίπτωση να μην θέλει αυτή οπότε και μετά παίζει να κόψει να κάνει παρέα μαζί σου. Αλλά μάλλον το καθυστέρησες πολύ.
Mr. heartbreaker wrote
ΓΕΝΙΚΑ! την πηρα τηλεφωνο… και μου ειπε οτι δεν ειχε καποιον ιδιαιτερο λογο που δε μου μιλαγε .. απλως ηθελε να με τσαντισει!!! ( γυναικες)
Δεν είναι ότι είναι γυναίκα. Είναι φίλη σου και αρχίζεις να της φέρεσαι όπως θα της φερόταν ένας που της την πέφτει. Και μετά της δείχνεις ότι δεν τρέχει κάτι. Αυτή τσαντίστηκε. Τη θέλεις για FB? Mαζί σου. Αλλά με μια φίλη σου το πράγμα τρέχει πιο γρήγορα, ειδικά να την ξέρεις καιρό.
Δεν χρησιμοποιείς αρνητικές λέξεις όπως ‘’συνέπειες’’ όταν θες να ρίξεις στο κρεβάτι μια γυναίκα. Θα την κάνει να σκεφτεί αρνητικά για την όλη κατάσταση και δεν θες. Άλλο της προκαλώ ένα αρνητικό συναίσθημα και άλλο ενεργοποιώ την ASD όπως έκανες.
Mr. heartbreaker wrote
Και επειδη δεν ηθελε να μου δημιουργησει προβληματα στις σχεσεις μου (με αλλες κοπελες) ειπε να σταματησει να μου μιλαει!!!
Έτσι σου είπε. Δεν σημαίνει ότι το σκεφτόταν κιόλας. Εγώ το εκλαμβάνω ως shit test για να δει που τοποθετείσαι τελικά απέναντί της.