Επειδή παίζουμε το ίδιο είδος παιχνιδιού θα μιλήσω στα ίσια γράφοντας τις πρωτες σκέψεις που μου έρχονται στο κεφάλι. Προσωπικά θεωρώ οτί δν έχεις ανάγκη να πεις ψέμματα για την ηλικία σου. Είσαι ο εαυτός σου μ’ολα τα καλά που έχεις και είναι πλεονέκτημα για 1 γυναίκα το ότι της δίνεις την δυνατότητα να μπει στον κόσμο σου. Αν κάποιος “επιτρέπεται” να έχει πρόβλημα με την ηλικία ή με οτιδήποτε άλλο είσαι Εσύ σαν το αρσενικο/επιλογέας 😉
Περνάμε από πολλά σκατά κάθε μέρα και μερικές φορές (εργασία-οικογένεια) δυσκολευομαστε στο να εκφράστούμε όπως θέλουμε.Τουλάχιστον στις γυναίκες να λέμε αυτό που νιώθουμε και βεβαίως την αλήθεια. Και αυτό είναι ’αλλη μια αφορμή να βελτιώσεις τον εαυτό σου 😉
Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτί 1 άλλη γυναίκα δεν θα βρει φοβερά γοητευτικό/ερεθιστικό τ’ ότι ενας 20χρονος ήρθε στο τράπεζι της και την έκανε να στάζει ;;
Aν ζηλευω σε κατι τους νεοτερους ηλικιακα εδω μεσα δν ειναι γιατι ειναι νεοτεροι και θα ζησουν περισσοτερο και εχουν περισσοτερες ευκαιριες και χρονο για λαθη (και τις αλλες κοινοτυπες μλκ) αλλα γιατι ειχαν την ευλογια ν ανακαλυψουν τo Game τοσο νεοι !!
Εισαι 20 χρονων και 1 απο τους Moderator στο καλυτερο PU Forum στην Ελλαδα !
Να πανε να γαμηθουνε που θα πεις και ψεμματα.
Τωρα για το-α flakes πιστευω οτι μπορει να έχουν παιξει ρολο πολυ παραγοντες μεμονωμένα ή και συνδυασμένοι :
Α) Την Φάσωσες γρηγορα προφανως έχοντας καλό attraction και βεβαιως κοιτας να την πας για SNL λογικο επακολουθο. Το φασωμα όσο γρηγοροτερα ερθει τοσο καλυτερα αλλα μερικες χρειαζονται να νιωσουν (και) Emotional Connection.
Αναλογως το Calibration/περιπτωση δοκιμασε το λιγο, προετοιμαζοντας την και για το lay. (μερικες το χρειαζονται αυτο). Mειώνεις τις πιθανοτητες για ASD και LMR (Προσοχη !! Οχι σ΄ολες !! Μην το παρακανεις και χασεις την επιθετικοτητα σου. Eνας Αlpha ειναι Αssertive ! )
Β) Ηταν σε φαση που ψαχνοταν για σχεση και βλεπει 1 πολυ νεοτερο της, να κανει κατι που εγω κοβω τον π….ο μου οτι το εχουν ξανακανει το πολυ αλλοι 2 στην ζωη (ανεβαζεις τεραστιο Value !) και φοβηθηκε oτι μπορει και να παρασυρθει.
Γ) Ειναι προσφατα χωρισμενη, πηρε την επιβεβαιωση της αλλα δν το συνεχιζει γιατι δν τον εχει ξεπερασει
Δ) Πολυ δυνατο social-pressure απο τις φιλες. Πιστευω οτι με καλυτερο Isolation θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα
Ε) Μπαινει μονη της σε state braker γιατι δν μπορει να ελεγξει τα συναισθηματα που τις προκαλει 1 δυνατο αρσενικο.
Καποια πραγματα πραγματικα ειναι εκτος του ελεγχου μας! Αυτο που μπορουμε να ελεγξουμε ομως ειναι το να μην αφηνουμε να μας επηρρεαζουν 😉
Στο συγκεκριμενο καποια σημεια που μπορουσες να δωσεις προσοχη :
Την πείραζα για την ηλικία της και λέμε:
-Εσύ τουλάχιστον, μπορείς και κάνεις ακόμα σεξ στην ηλικία σου? -(γελάει).. Εσύ τι πιστεύεις?
-Μου φαίνεσαι να έχεις καιρό να το κάνεις… (με c&f style πάντα).[/quote]
Θετικο τo Teasing (βαρας και ΒΤ) αλλα φυγε απο το topic της ηλικιας ! !
-χαχα που να ήξερες!
-Θα έρθεις μαζί μου μετά…Πολυ ωραιο Leading !Aλλα προσεχε εδω εχουμε και Frame Αnnouncement
-Δεν γίνεται αυτό! Θελει δουλιτσα ακομα/το περνουμε και σαν Shit- Test
-Γιατί, τι θα κάνεις μετά? Θα πας σπίτι να κοιμηθείς μόνη σου?
-Όχι θα πάω με τη φίλη μου να κοιμηθούμε μαζί! Ωραια ευκαιρια για Teasing
-Α κρίμα καημενούλα…Ούτε και σήμερα θα κάνεις σεξ.Καημένη…(χτυπόντας την συμπονετικά στο ώμο) Αψογος ! αλλα “Θα χασεις την ευκαιρια να σε σκισω απο καθε τρυπα” Συνεχιζεις να βαρας ΒΤ verbally, ενω την ιδια στιγμη freezaρεις (push - pull) και της τηγανιζεις το μυαλο επι τοπου :evil:
-Καημένη εγώωω??? Τσιμπαει κατευθειαν αυτο ελειπε να μην τσιμπησει !!
-Ναι καημενούλα… (και γυρνάω BL) 😉
-Είσαι πολύ γλυκούλης, αλλά… (κατάλαβα τι πήγε να πει και τη φιλάω), αλλά μετά ολοκληρώνει: Δεν μπορώ να σε ξαναδώ όμως. «Οταν με γλυφεις να δεις ποσο γλυκος θα ειμαι» και φασωμα ξανα !
Το ξέρω δεν ταιριάζουμε,αλλά μόνο σεξ θα κάνουμε!Μην το αναφερεις συνεχως βρε παιδακι μου. Δν σε νοιαζει τι πιστευει !
-Στην ηλικία μου, το έχω ξεπεράσει αυτό. Έχω πολλές εμπειρίες ήδη.
-Ευκαιρία λοιπόν να τα θυμηθείς για μια φορά μόνο.
Αρχιζεις και μπαινεις σε λογικη συζητηση!!
-(γελάει) Ξέρεις, πραγματικά με έχεις κάνεις υγρή τώρα αλλά δεν μπορώ να κάνω με τίποτα κάτι μαζί σου Ναι μωρε που να μπλεκεις τωρα δν μου αρεσουν και οι διστακτικες που δν αφηνουν την σεξουαλικοτητα τους να εκφραστει !! willingness to walk away που λεει και ο Nitro
-Μόνο μια φορά θα το κάνουμε και μετά δεν θα ξαναβρεθούμε γιατι παρακαλας;
-Ξέχνα το.Δεν πρόκειται…
(μου έλεγε διάφορα και αρχίζω να τη φιλάω στο λαιμό) Aψογος! Δν σε ενδιαφερει να ακουσεις αλλα να την κανεις να νιωσει συναισθηματα
-Σταμάτα να με καβλώνεις άλλο. (και τραβιέται πάρα πολύ, σε σημείο που δεν με ξαναφησε να τη φιλήσω) Freezeρε επι τοπου και να παει να γαμηθει.Ενα βημα πισω αυτη – 2 εσυ! Ουτως ή αλλως αρχιζει να χανεται
Πες μου το κινητό σου να κανονίσουμε άλλη μέρα.
-Δεν γίνεται σου είπα…
-Απλά πες μου το και θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο και βλέπουμε.
-Αν πάρεις το κινητό μου, τότε θα με πάρεις και κανονικά.Και για αυτό δεν θέλω!Σου είπα, δεν είσαι αυτό που θέλω τώρα(λόγω ηλικίας).
-Εσύ θα ήθελες να με ξαναδείς?
-Έχεις βρει την ερώτηση κλειδί.Αλλά δεν μπορώ να σου πω.Και ναι και όχι…
Αηδιαζω με τον διαλογο και με την σχιζοφρενεια της. Πρεπει εχει κατι σοβαρο απο θεμα σχεσης .Στον εαυτο της μιλαγε ουσιαστικα.Δεν μας αξιζει να παρακαλαμε και τα γραφω για να μην το ξεχναω και εγω 😉
Πολλα συγχαρητηρια για τα παιχνιδια σου σε κανενα χρονο δεν θα προλαβαινεις τα lays !!