Redbul Καλησπέρα. Είμαι ο περιβόητος sheldon/sprinter που είχε αποκλειστεί εις διπλούν από το φόρουμ για την απροσάρμοστη συμπεριφορά του και δεσμεύομαι τώρα για μια προσεκτικότερη πορεία πλάι στους συναγωνιστές. Στο ενδιάμεσο έχω σημειώσει αρκετή πρόοδο και πλέον βρίσκομαι σε ένα επίπεδο που μπορώ να ανοίξω σχεδόν τα πάντα, αλλά εισέρχομαι δύσκολα μόνος μου στη φάση comfort και ως εκ τούτου κλείνω πολύ σπάνια. Ενώ απαγγέλλω ρουτίνες, τις οποίες έχω απομνημονεύσει, όπως οι ηθοποιοί εκτελούν τους διαλόγους τους σε ένα θέατρο, μου λείπει κάτι πολύ σημαντικό και εκ των ουκ άνευ στο pickup: Το calibration. Κάτι που φοβάμαι ότι καμία θεωρία στον κόσμο δεν μπορεί να σου μάθει, γιατί είναι αυτοδίδακτο. Το pickup, όμως, είναι σίγουρα κάτι πολύ παραπάνω από ένα στείρο αράδιασμα ρουτίνων. Συνεπώς, έχοντας μηδενική ικανότητα αυτοσχεδιασμού, στερεύω πανεύκολα από λόγια και καίω τα σετ. Ακόμα χειρότερα, αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με όλους τους ανθρώπους. Ελπίζω και εύχομαι μετά από μερικές εκατοντάδες ακόμα cold να διορθωθεί αυτή μου η ανεπάρκεια.
Shooter Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου και μη postareis ό,τι να ’ναι και όπου να ’ναι. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται! Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, δεν μπορείς να βρεις κάτι, στείλε μήνυμα σε κάποιον admin/mod για να σε καθοδηγήσει καλύτερα. Βρες φίλους μέσα από το PUA+ και εξέλιξε το κοινωνικό σου δίκτυο. Καλωσόρισες και πάλι..
Radar Καλωσόρισες… Χαίρομαι που ακούω για πρόοδο..!!! Το calibration μαθαίνεται μέσω εμπειρίας.. Δηλαδή… cold, cold, cold, cold κάνε όσα περίσσότερα μπορείς… Και σέβασου και τους κανόνες του φόρουμ.. Τέλος…μην μάσας προχώρα…😉
cesaydorf Καλωσόρισες και πάλι… Το λες και μόνος σου.Ότιδήποτε αποκτάται με infield εμπειρία. Μετά από 100άδες cold, θα έχεις μια σαφή πρώτη εικόνα.Συνέχισε…
DarkRiderNS Χα χα ! Καλως ηλθες ξανα ! Δωσε σημασια σ’ οτι σου ειπε ο Shooter για να βοηθηθεις. Συμβουλη: Μεχρι να βαλεις τα πραγματα σε σειρα στο μυαλο σου, με φειδω τα post .. Μην διστασεις να ρωτησεις οτιδηποτε μεσω PM 🙂 Αντε να δουμε βρε παιδι μου..
Afc2pua όντως σε ειδα απο κοντα κ στο ειπα κ γω ότι βελτιωθηκες σε σχεση με το street που σε ειχα δει…. ακολουθησε αυτά που σου ειπε ό shooter όλοι ειμαστε διπλα σου.