woodman wrote» Την εχω σβησει 5 φορες και δεν καταφερα να την ξεχασω.
» Την εχω ξανακανει αλλες τοσες φορες add και με εχει ξαναδεχτει.
Θα σταθώ μόνο εδώ: πάρε το απόφαση να την σβήσεις οριστικά. Πέρασα σχετικά πρόσφατα μεγάλη απογοήτευση και χειρότερη απ’ αυτήν που περιγράφεις. Σε φάση, να είσαι σε μια καλή σχέση, να σου λένε σήμερα “ναι, θέλω κτλ κτλ” και την επόμενη μέρα να γυρνάει απ’ το πουθενά ένα switch και να στα παίρνουν όλα πίσω.
Αλλά να σου πω, τι; Έδωσα ένα μήνα (και ΠΟΛΥ έδωσα), δεν βελτιώθηκε η κατάσταση, την χώρισα, την έσβησα. Και με την παραπροηγούμενη που χώρισα πάλι την έσβησα επιτόπου. Κι αυτό γιατί έχω περάσει πριν αρκετά χρόνια αυτήν την φάση, να έχεις μια γκόμενα (που ΔΕΝ σε θέλει - πια), να την βλέπεις “online” και να αναρωτιέσαι τι και πώς.
Δεν ξέρω αν το έχεις ξαναπεράσει αυτό, αν είναι η πρώτη σου φορά σε κατανοώ απόλυτα, αν είναι η ν-στή φορά επίσης σε κατανοώ, αλλά for the sake of the Gods, σβήστην. Αν δεν μπορείς να την βλέπεις και σου γαμάει την ψυχή… σβήστην.
Στα υπόλοιπα με κάλυψαν οι προηγούμενοι.
Το μόνο που θα προσθέσω είναι το εξής: κρίνοντας από μακριά πλέον όσες φορές είχα στο παρελθόν στεναχωρηθεί για γκόμενα ήταν μάλλον γιατί χανόταν το μαξιλαράκι του “σίγουρου σεξ”. Ε, όποτε έβρισκα την επόμενη, τις ξεχνούσα τις άλλες αμέσως. Όταν μετά απογοητευόμουν, τις θυμόμουν όλες μαζί. Shame on me, λάθος mindset* είχα τόσα χρόνια, θα κάτσω μέσα στο 2013 και θα το αλλάξω. Ήμαρτον δηλαδή, έχω κάνει πόσα πράγματα στη ζωή μου και θα κάτσω να σκάσω για κάποιες γκόμενες…
Βάλε έναν αντίστοιχο στόχο. Όχι απλώς να ξεχάσεις μια γκόμενα, αλλά να αυτοβελτιωθείς.
Δέξου το, αποδέξου το, προχώρα. Easier said than done, το γνωρίζω. Θα σε βοηθήσει μεν ο χρόνος, αλλά πρέπει κι ΕΣΥ να κάνεις κάτι. 🙂
- ελπίζω να χρησιμοποιώ το term σωστά.