Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας….
Αυτό που γραφω δεν έχει βγει απο μόνο 1 FR αλλά απο πολλά…(και όχι μόνο δικά μου….)
ακόμα και σε αυτό το forum υπάρχουν fr το οποία συνδέονται με αυτο που λεω..
Επίσης μέσα βάζω και τις εμπειρίες φίλων μου οι οποίοι είναι απλα naturals χωρίς να έχουν ψαχτεί στο pua αλλά έχουν αρκετές επιτυχίες….
Δεν ψάχνω απαντηση για κάποιο συγκεκριμένο fr….
Απλά μερικές φορές μου την σπάει…δηλαδή οι κοπέλες μας θέλουν τόσο τέλειους???τόσο Α????
δηλαδη δεν έχουμε το περιθώριο να κάνουμε λάθη???
Αυτές δεν είναι τέλειες…!!Αυτές μας δίνουν το 50%…εμείς πρέπει να δωσουμε το 100%????
και απο την στιγμή που δίνουμε το 95% κοβόμαστε στις εξετάσεις???
Δεν παραπονιέμαι …ξέρω ότι το game δεν είναι εύκολο και θέλει τρομερη εξάσκηση….
Αλλα οκ περίμενε λίγο… άνθρωποι είμαστε!!! 😛
Nitro….όσο για το αρχάριος που λέει στο profile μου…με σιγουριά μπορω να πω ότι έχει αλλάξει δραματικα..
Η αρχή έγινε…προχωράμε με σιγουριά….αφου μπήκα στον χορό θα χορέψω,χωρίς χάσω τον βηματισμό ….
(το 1ο λάθος μπορει να είναι κάθε ειδους….απο μια μαλακία που πέταξες , απο λαθος ρούχα που φορα, κακό bl, ακόμα και κάτι που στην τελική δεν είναι λαθος απλά καποια μπορει να έχει comblex με αυτό…δεν μιλάω τώρα για περίπτωση που έχουν γίνει όλα μαζί…απλα μερικές φορές τα λάθη είναι σε 20% σε αντίθεση με τα σωστά 80% αλλά πάλι το game χάνετε..!!δεν λέω ότι παντα έτσι γινετε…αλλα είναι συχνο φαινόμενο …μου ΄φενετε οι γυναίκες δεν ξέρουν την αξία τους με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι ειναι queens of the world η κάτι ΄τετιο!!!)
(πιστεύω φταινε πολυ και οι κολοταινίες με τον κάθε afc φλορο που δίνει τα πάντα)!!