παιδια εγω πιστευω πως natural δεν γενιεσε με τιποτα αλλα γινεσε!! και οι natural που υπαρχουν χωρις να ξερουν καν απο game γινηκαν με τον καιρο, εχουν σχεση και το τροπος που μεγαλωσες, και το πως σου συμπεριφερονταν οι γονεις σου, συμμαθητες στο σχολειο, τι εμαθες απο μικρος, δηλαδη ολα εκεινα τα beliefs που σου εμειναν απο μικρη ηλικια εξελιχθηκαν με τον καιρο και με τις εμπειριες και εγιναν αυτο που αποκαλουμε εμεις natural.. εγω προσωπικα μεγαλωσα με καλους γονεις, ειναι θρησκοι και οι δυο, μου ελεγαν ειναι κακο να τα πιασω με γυναικα σε μικρη ηλικια, οταν σπουδασω τοτε θα ειναι η καλυτερη ηλικια.. αυτο το belief μαζι με αλλα απο προσωπικες εμπειριες στο σχολειο μου (δηλαδη δεν ημουν κοινωνικος, με κοροιδευαν πολλες φορες επειδη ημουν ντροπαλος, πολλες φορες απλα νομιζα πως με κοροιδευαν η μιλουσαν για μενα ενω στην πραγματικοτητα κανεις δεν ενδιαφεροταν για μενα.. μεγαλωσα με αυτα τα πιστευω και αυτες οι εμπειριες με οδηγησαν στο να γινω πολυ μεγαλος afc.. , γενικα ειχα χαμηλη αυτοπεποιθηση, και ολο εριχνα συνεχεια τον εαυτο μου κατω απο τους αλλους χωρις λογο!!
ωσπου μπηκα στρατο στα λοκ, κερδισα αυτοπεποιθηση πολυ μεγαλη οχι τοση οση χρειαζετε για να ριξω γυναικα.. μεχρι φετος που κοντευω να απολυθω και πριν 3-4 μηνες αποτι θυμαμε ανακαλυψα το παιχνιδι και αυτο το φορουμ που μου αλλαξε τη ζωη!!
τελος παντον ξεφυγα απ το θεμα μας,
στο στρατο εχω ενα φιλο που ειναι 100% natural, βγηκαμε 2-3 φορες μαζι σε club και απλα πηγαινε σε μια γυναικα η σε σετσ. τις εκανε και γελουσαν και παντα εφευγε με τον στοχο, πολλες φορες απλα την επιανε απευθειας, αλλες ερχονταν μερικες σε αυτον και τον πειραζαν, μια φορα που πηγαμε εξω μαζι, μια φαση εφυγε πηγε με μια κοπελα, τον ρωτησα τι εγινε, μου ειπε του πηρε μια πιπα και εφυγε.. απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα!!
τον ρωτησα πως το κανεις, και μου λεει ποιο?
το να ριχνεις γυναικες
και μου ειπε δεν ξερω, απλα μου βγαινει!!
τα πραγματα που παρατηρησα σε αυτον τον φιλο μου ειναι:
1.ντυμενος παντα με cool τροπο, με καπελακι μερικες φορες..
2.ειναι ψηλος, γεροδεμενος και οκ οχι και τοσο ομορφος(δεν μπορω να κρινω)
3.παντα μα παντα ειναι με καλη διαθεση οταν βγει, γελαει και διασκεδαζει ακομα και αν δεν ειναι με γυναικες
4.πολυ καλη γλωσσα του σωματος
5.και οταν μιλαει οτι λεει το πιστευει, δεν μιλαει σε μια γυναικα και απλα προσποιειτε
6.αγαπα τις γυναικες, αγαπα το σεξ
7.εχει πολ μεγαλη αυτοπεποιθηση
8.ειναι κοινωνικος
ειναι απο τα λιγα πραγματα που παρατηρησα και πιστευω ολα αυτα τον κανουν natural, εγινε απο μικρος με βαση καποια πιστευω και εμπειριες που ανακαλυψε ο ιδιος..
αρα δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να γινει καποιος natural φτανει να το θελει, να προσπαθει να εχει οσες ποιο πολλες εμπειριες με γυναικες, να ειναι ο εαυτος του η τουλαχιστο να ανακαλυψει τον εαυτο του και να εχει beliefs που να τα πιστευει στο επακρο!!
εγω δεν ειμαι ετσι επαναλαμβανω, καταλαβα το ολο μυστικο στο να γινει καποιος καλος στις γυναικες, αλλα αυτο που χρειαζομε ειναι δουλεια, δουλεια και παλι δουλεια , χωρις εξασκηση, αποτυχια δεν ερχετε η επιτυχια…!!
τι λετε εσεις??