Καλωσορίσατε στο site μας !!
Καλως σας βρηκα 🙂
Εδώ θα βρείτε πολλές απαντήσεις σχετικά με το πως πρέπει να κάνετε ένα άνοιγμα, πότε πρέπει να το κάνετε, τι θα πείτε, πως θα το πείτε, τα πάντα σχετικά με τη στάση του σώματος κτλ…
Ωραια. Οτι εψαχνα να βρω.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να διαβάσεις με προσοχή
τους κανόνες του site μας .
(y) Εγινε
1. Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..
Που μένεις (πόλη-περιοχή), 2-3 χαρακτηριστικά σου (π.χ. ανυπόμονος), Ηλικία κλπ
Μενω Σερρες και ειμαι 24 χρονων.
Ειμαι average looking guy με πολυ κακο grooming ομως, super αντι-εγωιστης. Full GoodBoy. Boy, οχι Man. Ειμαι ντροπαλος συμφωνα με τα λεγομενα των target, παθητικος τυπος και απογοητευομε και τα παραταω ευκολα. Εχω limiting beliefs. Για να μην τα πολογω, εχω τα γνωστα χαρακτηριστικα που εχει καποιος οταν εχει πολυ καιρο να κανει fclose και οχι λογο επιλογης.
2. Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο..
Το πόσο έχεις προχωρήσει με γυναίκες, πόσο πολύ μιλάς σε γυναίκες που δεν ξέρεις, τι ποσοστά επιτυχίας πιστεύεις ότι έχεις, με πόσες έχεις πάει, συνολικές σου σχέσεις κλπ
Δεν εχω σχεσεις με το αντιθετο φυλο. Ουτε καν φιλικες. Ειμαι single για πολυ καιρο..
Οσο για το ποσο εχω πρωχωρησει με τις γυναικες, εχω φτασει μεχρι το σεξ.
Δεν μιλαω σε γυναικες που δεν ξερω. Ειμαι σε μικρη πολη οπου θα μπορουσα να καω ή να χαρακτηριστω ως πεφτουλας οπου θα επηρεασει την εντυπωση των αλλων μελλοντικων targets. Εποπμενως θα επηρεασει και το game μου.
Ποσοστα επιτυχιας; Τι ειναι αυτο; 🙂 πολυ μικρο ποσοστο
Με 3 εχω παει συνολικα αλλα σχεση δεν το λες.
3. Γράψε μας για το game σου..
Τι επίπεδο game έχεις, πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι, πόσα συνολικά ανοίγματα-κλεισίματα έχεις κάνει, πόσο καιρό sargareis κλπ
Το επιπεδο των game μου ειναι very low. Ή under average να το πω καλυτερα.
Εχω ακουσει λιγα πραγματα για το pu και εχω κανει λιγο πρακτικη.
Ασχολουμαι κατι λιγοτερο απο 6 μηνες.
Ανοιγματα παμπολλα, αλλα κλεισιματα ελαχιστα. Τωρα δεν θυμαμαι αριθμους. Τα ανοιγματα φτανουν τα 3ψηφια και τα κλεισιματα το μονοψηφιο.
πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι
με το
δεν ειναι το ιδιο;
4. Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..
Τι εντυπώσεις έχεις από όλο αυτό, τι θέλεις από το game, γιατί ασχολείσαι με το pickup, τι στόχο έχεις, τι θέλεις να αλλάξεις κλπ
Η εντυπωση μου για ολο αυτο ειναι οτι σωζει ζωες. Ειναι μορφωση. Ξυπναει κοσμο.
Απο το game θελω πρωτον να βελτιωσω τον χαρακτηρα μου δηλ να γινω alpha male κατα καποιον τροπο και δευτερον να γ**μαω/εχω σχεση με πολλες γκομενες καθε ποικιλιας. Ποιοτικες γκομενες και οχι οτι να ναι.
5. Site..
Από που βρήκες το site μας?
Το site σας το βρηκ τυχαια κανωντας αναζητηση στο google.