Secret wroteΈχω λάθος mindset, προσπαθώ πολύ, χάνω την αξία μου ή δίνω αξία σε κάτι που δεν έχει
Αυτό που σου λέει ο Barcode είναι καθαρά πρακτικό κ όχι προσωπικό.Έτσι κ αλλιώς δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.Το να προσπαθήσουμε να σου μεταφέρουμε γνώσεις κ εμπειρίες μέσω οθόνης όμως δεν είναι εύκολο 😉
Όμως αν δεν καταλάβεις ο ίδιος τον εαυτό σου δεν θα αλλάξει κάτι.Μας ζητάς να σου απαντήσουμε σε ερωτήσεις που κανονικά θα έπρεπε να έχεις απαντήσεις εσύ.Κ φυσικά αυτό δείχνει οτι κάτι σε κρατάει απ’το να πάρεις την ευθύνη για να αποφασίσεις τον τρόπο που θέλεις να κάνεις το Seduction
Η γυναίκα στην οποία αναφέρεσαι σου αρέσει,κ για ποιούς λόγους?Θέλεις να της δείξεις οτι είσαι κάποιος που ξέρει καλό Παιχνίδι επειδή γνωρίζεις οτι ξέρει κ αυτή ή είναι κάποια που θα ήθελες να την βάλεις στην ζωή σου είτε ήξερε είτε όχι?
Οταν τα lines τελειώσουν θα πρέπει να δείξεις το ποιός είσαι.Το Παιχνίδι είναι επέκταση προσωπικότητας,σκέψεων,συναισθημάτων,ονείρων κ μιας ολόκληρης ζωής γενικότερα.Κ αυτά δεν μπορείς να τα προβάλεις με έναν τρόπο που δεν σου ταιριάζει.Θα βγούν,είτε αργά ή γρήγορα…
Αν το θηλυκό που θέλεις να παίξεις σου αρέσει γιατί δεν της το λές κ έπειτα να της προτείνεις να βγείτε μόνοι σας?Αυτό δεν θέλεις έτσι κ αλλιώς στην τελική?
Θα πρέπει να πιάσεις τον κοινό παρανομαστή,ο οποιός είναι τι θέλεις να μάθει για σένα κ τι θέλεις να δείξεις.Αν προσπαθείς με lines να κάνεις Intrigue κ αυτό δεν είσαι εσύ,θα φανεί
Απ’ότι βλέπω μέχρι τώρα σε παίζει,αλλά αυτό είναι λογικό.Αν δεν ξεκαθαρίσεις πως θέλεις να γίνει το Seduction χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα,τότε το θηλυκό θα είναι πάντα η πηγή δημιουργίας των αντιδράσεων σου κ του Παιχνιδιού σου αντί να συμβαίνει το αντίθετο.
Θα σου γράψω πολύ πρόχειρα ενα παράδειγμα Δομής για να δείς:
1.Για ποιούς λόγους θέλω να έχω το συγκεκριμένο θηλυκό στην ζωή μου?
2.Ποιά κομμάτια του εαυτού μου θέλω να δεί,που είναι αληθινά,με ποιό τρόπο κ για ποιό λόγο?
3.Με ποιό τρόπο θα της εκφράσω τον ρόλο που θέλω να έχει στον κόσμο μου κ σε πόσο χρόνο?
4.Η προσπάθεια που θα καταβάλω σε ποιό είδος Παιχνιδιού αντιστοιχεί?Μου αρέσει κ για ποιόν λόγο?Με εκφράζει?
5.Αν ξέρω με ποιό τρόπο θέλω να παίξω αλλά δεν το κάνω,ποιά συναισθήματα με κρατάνε?
6.Αν τελικά δεν την έχω όπως θέλω,η ζωή μου θα αλλάξει σε κάτι?
7.Πήπως μέσω του Παιχνιδιού που έχω κάνει μέχρι τώρα,προσπαθώ να κρυφτώ αντί να δείξω αυτό που πραγματικά θέλω?
Οι ερωτήσεις που θα κάνεις τον εαυτό σου θα καθορίσουν το χτίσιμο όχι μόνο του Παιχνιδιού σου αλλά κ του κόσμου σου.
Κάτσε κάτω μια κ καλή κ λύσ’το…Τι χρειάζεται να κάνεις ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ για να φέρεις την ΑΛΛΑΓΗ που θέλεις?
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουμε γιατί φοβόμαστε την αλλαγή κ τι θα φέρει.Αντί αυτού,προσποιούμαστε οτι όλα είναι μια χαρά κ ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει κ αύριο
Είτε είναι με τις γυναίκες είτε είναι με ενα παραπάνω τσιγάρο που κ να το κάνω δεν θα συμβεί κάτι.Τι δέκα τι έντεκα…Όμως θα συμβεί…Θα έχω δηλώσει στον εαυτό μου οτι αυτό το εντέκατο τσιγάρο μπορεί να με ελέγξει,κ όχι εγώ αυτό 😉