Καλημερα/σπερα/βραδυ ή οτι ωρα τελος παντων διαβασετε το μυνημα μου.
Ειμαι 19 χρονων, 20 σε 12 μερες, 1,95 στο υψως, και 115 κυλα (ειμαι στην διαδικασια του να χανω βαρος). Ειμαι πολυ εγωηστης (απο πεπιθηση/επιλογη), και σαν φιλοσοφια ζωης ακολουθω τον Μακιαβελισμο.
Κατι που αξιζει να αναφερω πιστευω, ειναι ενα συντομο κοματι της πρωσφατης ιστοριας μου. Μεχρι πρην απο 4 μηνες περιπου λοιπων, ημουν κι εγω ο κλασικος “ρομαντικος” τυπος, αυτος που περιμενε την τελεια σχεση, και που εφαγε αγρια τα μοτρα του, οταν η κοπελα που ειχε εξιδανικευση τα εφτοιαξε με αλλων.
Αλλα θα αφησω αυτην την ιστορια για καποια αλλη μερα. Πρην απο αυτην την φαση, αυτο που με ενδιεφερε ηταν κυριος το σεξ (και λογο ηλικιας), και την εβγαζα κυριος με μετριες γκομενες, το πολυ 1-2 καθε χρονο, μερικες φορες ακομα και σε οικους ανοχης…
Σημασια ομως δεν εχει το τοτε, αλλα το μετα. Οταν λοιπων ειδα την γκομενα που θεωρουσα “ερωτα της ζωης μου” να τα φτοιαχνει με καποιον αλλων, το πηρα κι εγω αποφαση, και αρχισα να ασχολουμε με αυτοβελτιωση, σε ολες τις μορφες της. Στην αρχη για να της κατακτησω, αλλα ο στοχος μου αλαξε στην συνεχεια.
Το πρωτο, και σημαντικοτερο, οντας μισος γαλλος, αποφασησα να παω για σπουδες στην Γαλλια (πραγμα που εκανα, και ειμαι ελλαδα μονο μεχρι τις 13 Ιανουριου για διακοπες). Εκει, αρχισα εντατικη διαιτα, και εχασα 29 κυλα μεσα σε 4 μηνες (ημουν παντοτε καπως παχυς).
Συναμα για να “πνηξω τον πονο μου” αρχισα να πηγενω τακτικα στα λεγομενα “swinger clubs” (chataux de lys συγγεκρημενα, αν καποιος το εχει ακουστα). Εκει αφηνουν μερικες μερες εισοδο και σε singles, και γενικα, μιας και αυτο που ηθελα ηταν σκετο σεξ, μου αρκουσε… Μεχρι που…
…καταλαβα οτι το να κατακτω απλα το σωμα μιας γυναικας δεν ηταν αρκετο. Οχι, αυτο που ηθελα πραγματικα δεν ηταν μονο μηχανικο σεξ. Αυτο που ηθελα ηταν να μπορω να κανω ακομα και την πιο εμπηρη κοπελα να νοιωθει σαν παρθενα μαθητριουλα οταν ειναι μαζι μου. Να την κατακταω ψυχη και σωμα.
Ολα ξεκινησαν μεσα Νοεμβριου. Στο πανεπιστημιο ειχα σταμπαρει εναν τυπο που ηταν καθε ευδομαδα και με αλλη γκομενα. Ειχα παρει την αποφαση μου: ηθελα, οχι μονο οταν ξαναδω την κοπελα που με εκανε ετσι να με θελει, αλλα να εχω κι εγω επιτελους αυτο που ονοιρευετε καθε αντρας. Να εχω τον ελεγχο στο dating game. Και, φαινοταν ξεκαθαρα οτι αυτος ο τυπος ειχε τον ελεγχο.
Ετσι, μια μερα που ετυχε να βγουμε με κοινη παρεα, τον ρωτησα τι στο καλο κανει και τις τρελενει ολες. Στην αρχη ηταν διστακτικος, και μου εδωσε απλα γενικες συμβουλες. Διασταυροσα τις συμβουλες που μου εδωσε και στο ιντερνετ, και εκει ετυχε να δω τον ορο PUA.
Θυμηθηκα εναν φιλο μου που μου ειχε μηλησει γι αυτο, και πως ειχε ενα σχετικο βιβλιο. Βεβαια, τοτε δεν ειχα δωσει παραπανω σημασια. Του μηλησα γι αυτο το βιβλιο (που τελικα ηταν το Παιχνιδι) στο σκαιπ, και μου μηλησε για μερικα ακομα. Παραγγειλα απο το ιντερνετ, και μεσα σε 2 ευδομαδες, ειχα διαβασει το “Seduction out of your league” του Derek Rake, το Magic Bullets, και τωρα αρχισα να διαβαζω το “The Game” του Style.
Στο μεταξυ, αρχισα να εχω την καθοδειγηση του Francois (ο τυπος απο το πανεπιστημιο). Βγεναμε τακτικα και με βοηθεισε να ανοιξω τα πρωτα μου set. Μεσα σε 1 μηνα εκανα κατασταση με 2 γκομενες, και εμεινα στο φασωμα με μια 3η. Τωρα, γυρισα ελλαδα για λιγο καιρο, και πηρα τον αροιθμο απο μια γκομενα την περασμενη Τριτη.
Σκοπος μου ειναι αυτο που αναφερα πιο πρην. Να μπορω να κανω καθε γκομενα, ανεξαρτητα απο το ποσο εμπειρη ειναι να νοιωθει σαν εφηβη μαθητριουλα για μενα, και η γκομενα που ημουν ερωτευμενος, να ειναι μια απο αυτες.
Απο το φορουμ ελπιζω να εχω μια επιπλεων καθοδειγηση, και αν μπορω καποια στιγμη, να καθοδειγησω κι εγω στο μελων.
Θα χαρω να σας γνωρισω ολους. 🙂