Εχω πειραματιστεI με γνωστες μου με αυτα τα μοτιβα και ειδα θεαματικα αποτελεσματα.Λεω να τα δοκιμασω infield στη φαση confort που θα καταφερω πληρη isolation ή στο day two.Επισης δεν ανηκουν στα απαγορευμενα ή στο ΟMS.
Μοτιβο Συνδεσης:ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΞΗ
«Θυμήσου αυτό το μοτίβο θα την κάνει να νιώσει μια απίστευτη έλξη για σένα.»
Εγώ πρόσφατα χώρισα από μια μακροχρόνια σχέση. Υποθέτω ότι δεν είμαι ο μέσος τύπος σου. Εννοώ για μένα (ΔΕ) ότι… έχω αναπτύξει μια πνευματική σχέση με κάποια πριν συμβεί το οτιδήποτε.
Πραγματικά κάνω σύνδεση με κάποια πρώτα… εννοώ… έχεις μιλήσει ποτέ με κάποιον (ΔΕ) και να παρατηρήσεις ότι τα πάντα γύρω σου τείνουν να εξασθενούν; Κι όμως εσύ τον άκουγες όλο και πιο πολύ και άρχισες να επικεντρώνεις όλο κι πιο πολύ την προσοχή σου σ’ αυτόν (ΔΕ).
Θυμάσαι πως αισθάνθηκες να αρχίζεις να ελκύεσαι πραγματικά μ αυτόν (ΔΕ). Ίσως θυμάσαι να αισθάνθηκες την καρδιά σου να κτυπάει περισσότερο; (άγγιξε τη καρδιά της)
Γίνεται κάποιος (ΔΕ) ελκυστικός όχι μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση… αλλά επειδή είναι αυτός που είναι… επειδή όπως άκουσες γι αυτόν, οι αληθινές στάσεις και πεποιθήσεις του έγιναν εμφανής σε σένα.
Όπως άκουσες τι είχε να πει ξαφνικά συνειδητοποίησες ότι αυτός ο τύπος (ΔΕ) ήταν πραγματικά μοναδικός (ΔΕ).Τελικά είχες βρει τον άντρα σου…(ΔΕ) Έτσι δεν είναι;
Θυμάσαι την τελευταία φορά που συνέβη;
Ίσως ένιωσες ένα φόβο, ένα μικρό τρόμο ή νευρικότητα πρώτα επειδή αισθανόσουν αυτήν την ‘’Απίστευτη Έλξη’’. Ή ίσως… άρχισες να σκάφτεσαι σχετικά με το ‘’Τι πρόκειται να συμβεί στο κοντινότερο μέλλον; ’’Πως η καρδιά σου θα χτυπούσε με ταχύτητα όταν αυτός σε πλησίαζε αρκετά… Πως ίσως αισθάνθηκες μια ‘’ φανταστική βιασύνη’’ της ενέρ-γειας όπου ο ίδιος σε κράτησε στην αγκαλιά του…ή πως έχεις την αίσθηση των χειλιών του να πιέζουν απαλά τα δικά σου για πρώτη φορά. Σωστά;
Ίσως το μικρό κορίτσι μέσα σου (άγγιξε την καρδιά της με την παλάμη σου) ονειρεύεται να συναντήσει ένα τέτοιο άντρα (ΔΕ) όπως απόψε…
Ίσως σκέπτεσαι σχετικά με το ‘’Τι βήματα ίσως θα έπρεπε να κάνεις επί του παρόντος τύπου (ΔΕ) την στιγμή που τελικά τον συναντήσεις. Εχω δικιο;
Μοτιβο Διεγερσης:Βρες τις επιθυιες της
Όταν απλώς σταματήσεις… και κοιτάξεις βαθειά μέσα σου… και είσαι σε θέση να παραβλέψεις όλους τους κανόνες και τους περιορισμούς που σε κρατούν πίσω… βρίσκεις ότι είσαι ελεύθερη να δεις τις δικιές σου επιθυμίες ανέμελη από τους φόβους των άλλων.
Μπορείς να κοιτάξεις βαθειά μέσα σου και να δεις αυτόν τον ξεχωριστό τόπο που κρατάς όλα τα μυστικά σου. Μέσα σου βρίσκεται ότι επιθυμείς. Μπορείς να δεις τις επιθυμίες σου και όταν τις δεις, ξέρεις πως ότι θες είναι εκεί και σε περιμένει να δράσεις για την επιθυμία σου… Τώρα με ‘μενα…(ΔΕ)
Αυτό είναι ένα αρκετά ισχυρό πράγμα. Όταν βλέπεις τις επιθυμίες σου σαφώς ίσως για πρώτη φορά ο ενθουσιασμός και η επιτυχία που αισθάνεσαι είναι πολύ ισχυρά. Ενθουσιάζεσαι με το να γνωρίζεις ότι μπορείς να εκπληρώσεις αυτές τις επιθυμίες και η λαχτάρα του να θέλεις να μοιραστείς αυτές τις εμπειρίες με κάποιον(ΔΕ) που καταλαβαίνει πως αισθάνεσαι.
Όταν επιτρέπεις στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου να υπαγορεύουν τις ενέργειες σου… Μπορείς να κοιτάξεις βαθειά μέσα στον εαυτό σου με τα ματιά ανέμελη από τους φόβους των άλλων.
Και τώρα βλέπεις τις αληθινές επιθυμίες σου… και γνωρίζεις ότι αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να ζήσεις. Έτσι δεν είναι;
Σημειωση:
-Το (ΔΕ) σημαινει δειχνω εμενα.Ειναι οτικη αγκυρα και γινεται φευγαλεα για να μη μας καταλαβει
το target.
-Οι ερωτησεις που κανω στο τελος της παραγραφου ειναι ερωτησεις επιβεβαιωσης.Εφοσον τις
απαντησουν σημαινει πως ζουν το συναισθημα εκεινη τη στιγμη μαζι σου.
-Οι … σημαινουν παυση 3′'