Γειά σας!! Κατ’αρχήν να ζητήσω συγγνώμη για το καθυστερημένο intro.. Είμαι 23 χρονών και μένω στην Αθήνα.. Τελειώνω φέτος την σχολή μου ενώ παράλληλα εργάζομαι εδω και αρκετό καιρό πάνω στο αντικείμενο μου.. Όπως καταλαβαίνετε ο ελεύθερος μου χρόνος είναι περιορισμένος..Στοιχεία του χαρακτήρα μου είναι η ειλικρίνεια και η οργανωτικότητα ενώ στα αρνητικά θα έβαζα την έλλειψη υπομονής..
Στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο τα πήγαινα κάλα καθώς με βοηθούσε και η εμφάνιση μου.. Παρ’όλα αυτά όταν απέναντι μου είχα hb8-10 τα πράγματα δυσκόλευαν και εκεί αποφάσισα να βελτιώσω το παιχνίδι μέσω του pick up.. Έχω κάνει 10 lays μέχρι τώρα( μετράω μόνο αυτά που κατέληξαν σε σέξ), τα 5 από αύτα τον τελευταίο 1,5 χρόνο που ασχολούμαι με το pick up..
Ασχολούμαι με το game γιατί θέλω να βελτιωθώ και να μπορώ στο μέλλον να προσεγγίζω οποιαδήποτε γυναίκα ενώ παράλληλα παρατηρώ ότι με βοηθάει στην δουλειά μου σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους.
Το site μου το σύστησε ένας φίλος μου με τον οποίο κάναμε τα πρώτα βήματα έξω, αλλά δυστυχώς απουσιάζει τώρα για μεταπτυχιακά στην Αγγλία( όλοι παλεύουμε για το καλύτερο προκειμένου να βρούμε μια αξιόλογη δουλειά) και εχω μείνει τώρα δίχως wing καθ’ότι κανείς από τον κύκλο μου δεν ενδιαφέρεται για το άθλημα..Είναι σχεδόν όλοι AFC πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που έχουν τώρα βολευτεί σε σχέσεις!
Τελειώνοντας, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου προτείνατε κανένα βιβλίο πάνω στο pick up τώρα που λόγω γιορτών υπάρχει ελεύθερος χρόνος και επίσης αν καποίος ενδιαφέρεται για sarging και θέλει wing ας μου στείλει pm!
Να είστε ολοί καλά, πολλά μπράβο για αυτό που κάνετε και καλή χρονία να έχουμε πρώτα με υγέια!!!