Pospas wroteΕπιτυχία θεωρώ #close, kiss close και lay
Eπιτυχία είναι να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.Θα έρθει η μέρα που δεν θα σε νοιάζει αν θα κάνεις Lay.Τότε το Goal ποιό θα είναι?Οποιοσδήποτε κ αν είναι ο στόχος σου,όσο μεγάλος ή ονειρικός,όταν θα τον πετύχεις θα είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξανα-επιστρέψεις στο Base-Line Happiness.Δηλαδή στο Emotional State που βρισκόσουν πρίν τον πετύχεις.Δεν γίνεται να βιώσεις ΠΟΤΕ ψυχική ηρεμία αν περιμένεις συνεχώς να συμβεί κάτι '‘ακόμα’'.Σκοπός δεν είναι να πάς πρός τον στόχο σου με Ferrari,αλλά κατά πόσο αισθάνεσαι οτι έχεις τον έλεγχο του οχήματος,όποιο κ αν είναι αυτό
Pospas wrote1.Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι πρέπει να βελτιωθώ καλά με λίγα ανοίγματα..
2.Ακόμα λίγο καιρό να συνεχίσω με τις απορρίψεις και θα μου βγεί το όνομα εδώ!
Πιέζεις πολύ τον εαυτό σου θέτοντας περιοριστικά πλαίσια,που αν δεν πραγματοποιηθούν θα σημαίνουν μόνο ένα πράγμα:Αποτυχία
Ψάξε να βρείς Internal Validation.Απάντησε στην ερώτηση:'‘Σε ποιές περιπτώσεις απολαμβάνω το Παιχνίδι?’'
Pospas wroteΜόνο με εξάσκηση στο πεδίο μπορεί να διορθωθεί αυτό? Πως κάνεις εξάσκηση το BL? Θα αρχίσω να κάνω εξάσκηση και στον καθρέφτη μάλλον
Κάθε φορά που μια εξωτερική κατάσταση σου επηρεάζει το Emotional State αυτό φαίνεται σε Sub.Έχει να κάνει με το τι σκέφτεσαι κ σε τι κάνεις Focus.Αν δεν ξέρεις με ποιούς τρόπους περνάς καλά με τις γυναίκες τότε το αν περνάς καλά ή όχι θα καθορίζεται πάντα απο εξωτερικούς παράγοντες
Pospas wroteΓια να μου πει πως είμαι πιεστικός σημαίνει ότι φάνηκα needy? Πώς μπορώ να μην φαίνομαι needy με BL? Γιατί verbally νομίζω δεν είμαι needy…
Σημαίνει οτι φάνηκες ανασφαλής.Ήθελες να δείς την αντίδραση τους όταν τους είπες για το αν τις πλησιάζουν συχνά ωραίοι άντρες.Ήθελες να δείς αν σε θεωρούν ωραίο ή παίζει κάτι άλλο
Pospas wroteΔεν δημιουργώ την έλξη που πρέπει μέσα σε ένα σετ. Παλιά πριν 1-2 χρόνια νομίζω άνοιγα σετς και δημιουργούσα περισσότερη έλξη παρά τώρα.. Χειροτερεύω όσο παίζω?
Τι ορίζεις εσύ ως Attraction?Όταν το Παιχνίδι έχει σαν γνώμονα την γυναίκα τότε Attraction είναι σε γενικές γραμμές,σημάδια οτι της αρέσεις.Αλλά αυτό δεν είναι ούτε η μισή αλήθεια.Πρόσφατα ενα απ’τα FB’s που έχω μου έβγαλε ASD ακριβώς στο make out.Πρώτα με ρώτησε αν είμαι ερωτευμένος με τις υπόλοιπες κ όταν της είπα όχι σηκώθηκε κ άρχισε να ντύνεται.Έπειτα έφυγε…Λέγοντας μου οτι '‘Θέλω να πιστεύω οτι μου αξίζει να είμαι πρώτη κ όχι δεύτερη ή τρίτη’‘.Κ αυτό ήταν καθοριστικό.Θα μπορούσα για λόγους Παιχνιδιού να περάσω το πρώτο S-test,έτσι κ αλλιώς το ακούω κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα,αλλά δεν ήθελα.Κ μόνο που μου είπε ’‘θέλω να πιστεύω…’' μου έδειξε οτι το λέει για να το πιστέψει κ η ίδια ενώ στην ουσία θέλει κάτι σταθερό καθαρά λόγω Conditioning and Self-Esteem.Κ όσο δεν το παίρνει χτυπιέται με Self-Doupts.Έχει ορίσει οτι για να κάνει SEX θα πρέπει να υπάρχει κάτι σταθερό.Κ αυτό δεν έχει να κάνει με το Παιχνίδι αλλά με την ψυχοσύνθεση της γυναίκας.
Το Παιχνίδι είναι ενα περίεργο καζάνι απ’το πόσο μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου κ την ψυχολογία του θηλυκού.Πως θα εκφράσεις αυτό που θέλεις κ το πως θα αποφασίσεις να διαχειριστείς την αντίδραση της γυναίκας
Pospas wroteΔεν δημιουργώ έλξη μάλλον επειδή έχω λάθος BL και επειδή παίζω αρκετά γρήγορα και θέλω τηλέφωνο μέσα σε 5 λεπτά
Αν θέλεις να βγείς με οποιαδήποτε γυναίκα γνωρίζεις 5 λεπτά τότε είσαι άξιος των επιλογών σου
Pospas wroteΝομίζω ότι πρέπει να κάνω ένα διάλυμα από τις γυναίκες, να τα βρώ λίγο με τον εαυτό μου και να οργανωθώ καλά!!!
Η αποτυχία με ρίχνει ψυχολογικά μόνο όταν δεν καταλαβαίνω γιατί απότυχα! Όταν οργανωθώ καλά και έχω κάποιο πρόγραμμα και στόχους συγκεκριμένους θα πετύχω πολύ περισσότερα σίγουρα!
Διάλειμμα απ’τις γυναίκες δεν γίνεται.Είσαι αρσενικό κ αυτή είναι η φύση σου.
Ψάχνεις να βρείς συνεχώς στοιχεία οτι είσαι καλός με τις γυναίκες χωρίς να ξέρεις τους όρους.Κ αυτός ο κύκλος της συνεχούς αυτοκριτικής σε γονατίζει.
Έχεις κάποιο Self-Image.Ένα mental blueprint για το ποιός είσαι κ τι μπορείς να καταφέρεις.
Είναι μεγάλο θέμα κ ελπίζω κάποια στιγμή να βρώ χρόνο να ποστάρω κάποια πράγματα.Μέχρι τότε,κράτα αυτό :
''you will “act like” the sort of person you conceive yourself to be. Not only this, but you literally cannot act otherwise, in spite of all your conscious efforts or will power. The man who conceives himself to be a “failure-type person” will find some way to fail, in spite of all
his good intentions, or his will power, even if opportunity is literally dumped in his lap. The person who conceives himself to be a victim of injustice, one “who was meant to suffer,” will invariably find circumstances to verify his opinions’'