Καλώς ήλθες…
1.Την ορολογία θα την συνηθίσεις, αρχικά και εμένα με ξένισε, τώρα πια μόνο έτσι ξέρω να μιλάω!
2.Δε χρειάζεται ούτε να την πέσεις σε μπάζα, ούτε να γίνεις πέφτουλας. Η μαγεία του pickup είναι αυτή. Ότι στους απ’έξω δείχνεις κοινωνικός, όχι κάποιος που την πέφτει. Και αν ακόμα φανεί ότι την πέφτεις, φαίνεται ότι το κάνεις like a pro.. μην ανησυχείς για αυτό.
3.Αυτές οι τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη, ανεξαρτήτως θρησκείας, παιδείας, μόρφωσης, περιβάλλοντος που μεγάλωσαν και εμπειριών που έχουν.. και μάλιστα, όσο πιο όμορφη κάποια, τόσο καλύτερα εφαρμόζονται όλα αυτά. (δεν μπήκε κανείς στον κόπο να σκεφτεί τόσα πράγματα για να πηδάει μπάζα!!)
4.Δε θα σε κράξω εγώ πάντως, όχι ακόμα μόλις ήρθες κρίμα είναι!! :evil: απλά θα σε συμβουλέψω, “πειραματήσου” με άγνωστες αρχικά, εφάρμοσε πράγματα που διάβασες μέχρι να τα αφομοιώσεις σωστά και μετά να τολμήσεις να παίξεις μπάλα σε γνωστές και πρώην (αρχικά θα κάνεις λάθη, από τα λάθη μαθαίνουμε ως γνωστό. Ας τα κάνεις με άγνωστες που δε σε πολυνοιάζει!).
Δες τη θεματολογία προσεκτικά, έχει πολλά χρήσιμα άρθρα, δες στη βιβλιογραφία τι προτείνουμε στους “νέους” εδώ μέσα να διαβάσουν και διάβασε και τους κανόνες του φόρουμ. Καλή αρχή! 😉 είναι ένα ταξίδι που δε θα μετανιώσεις ποτέ που έκανες.