Καλησπέρα σε όλους.
Το όνομα μου είναι Theo DeGeorge ή απλώς Theo.
Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σας.
Μένω στην Αθήνα και είμαι 24 χρονών.
Από τα 19 μου είχα μια μακροχρόνια σχέση η οποία έληξε πριν από μερικούς μήνες. Την κοπέλα την είχα βγάλει μέσω game το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψα.
Τους τελευταίους 2-3 μήνες έχω διαβάσει τα βιβλία του David DeAngelo (DyD, Attraction isn’t a choice), του Μαρασλή (Λύκος ή Πρόβατο) και έχω δει και το Advanced Series του DavidDee.
Δεν έχω πρόβλημα να προσεγγίσω μια γυναίκα. Αυτό το πλεονέκτημα το είχα από μικρός.
Έτσι τον τελευταίο καιρό έχω πάρει e-mail και κινητά από καμιά 10-αρία γυναίκες, ωστόσο αντιμετωπίζω κυρίως δύο προβλήματα.
α)8/10 μου λένε ότι έχουν σχέση πολύ νωρίς. (Προφανώς και πρέπει να βελτιωθώ στην αρχική προσέγγιση..κάτι που ανάγεται στο (β)!) Αποτέλεσμα: Ακόμα και αν τελικά μου έχουν δώσει τα στοιχεία τους, δυσκολεύομαι να μπω στην διαδικασία να το συνεχίσω, και ακόμα και όταν το κάνω είναι δίχως αποτέλεσμα (δεν έχω βγάλει κανένα day2 από όλα αυτά.)
β)Όλοι οι φίλοι μου είναι σε ltr. Χωρίς πολλά λόγια, δεν έχω wingman. Πρακτικά για να αποκτήσω την απαραίτητη εμπειρία θα έπρεπε να βγαίνω μόνος μου και αυτό ακόμα δεν το έχω καταφέρει..
Έτσι, επειδή όπως κάθε pua ή wannabe pua πολύ καλά γνωρίζει, το game είναι infield, βρήκα το forum στο Internet και έγινα μέλος προκειμένου, να γνωρίσω εσάς παιδιά. Δηλαδή άτομα με το ίδιο διακαή πόθο με εμένα (τις γυναίκες) και την ίδια πάνω-κάτω λογική για να τον πραγματοποιήσουν.
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός στο πρώτο μου post και θα χαρώ πολύ τα υπόλοιπα να τα πούμε από κοντά.
Υ.Γ.
Πιστεύω στον εαυτό μου και έχουν υπάρξει βραδιές που έχω κάνει κάποια “εντυπωσιακά” πράγματα, ωστόσο στηριζόμουν κυρίως στον ένστικτο και συμπλήρωνα με τεχνική και άλλες pua αναλαμπές.
Θεωρώ ότι σε συνεργασία με άλλα παιδιά στο αντίστοιχο επίπεδο θα μπορέσουμε να εξελιχτούμε γρήγορα και να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα.