Γεια σε όλους. Με λένε Ντίνο και είμαι 21. Έχω ενθουσιαστεί με το site λόγο του ότι έχει μεγάλη ποικιλία με θέμα seduction. Κατάγομαι από Δράμα (δράμα η κατάσταση ), αλλά σπουδάζω στο εξωτερικό.
Και τώρα να μπω στο ζουμί. Όσον αφορά της ερωτικές σχέσεις που είχα, ήταν λίγες. Μια στο γυμνάσιο, 2 στο λύκειο (από τις σπάνιες φορές που θα μιλούσα σε άγνωστη γκόμενα, και ήμουν πολύ direct. Βέβαια σε εκείνη την ηλικία δεν ξέρουμε και τι θέλουμε.) Με την 2η τα είχα ενάμιση χρόνο και ακόμη όταν έφυγα για να σπουδάσω. Από τα μεγαλύτερα λάθη που είχα κάνει ήταν το ότι: 1) δεν την είχα χωρίσει διότι ήθελα πολύ το sex και 2) τους πρώτους μήνες όταν ξεκίνησε η σχολή, εγώ δεν έκανα ανοίγματα με άλλες γυναίκες, και κυρίως ξένες.
Συνολικά έχω πάει με άλλες 3 γυναίκες μετά από την μακροχρόνια σχέση μου.
Η τελευταία ήταν φέτος το καλοκαίρι. Γενικά ήμουν από τους τύπους που ασχολιόμουν πολύ με video games και τέτοια και δεν είχα υψηλή αυτοπεποίθηση.
Τελευταία χρονιά στο πανεπιστήμιο φέτος, δεν ξέρω πως να το πω, απλά έγινε ένα κλικ και είπα στον εαυτό μου ότι θα αλλάξω. Έτσι σιγά σιγά από τις αρχές Οκτωβρίου, ξεκίνησα να γνωρίζω παραπάνω κόσμο, όχι μόνο γυναίκες, να βελτιώνω την εμφάνιση μου κτλ.
Είμαι πολύ καινούριος στο game, κάνω τα πρώτα μου βήματα. Πλέον είμαι πιο άνετος να μιλήσω με γυναίκες (όταν γίνει η προσέγγιση) , σε σχέση με το παρελθόν.
Από βιβλία σχετικά με το pickup έχω διαβάσει το “The Mystery Method: The venusian arts handbook” του Erik Von Markovik aka Mystery, “Magic Bullets” του Savoy, και εχθές ξεκίνησα το πιο γνωστό από όλα, “The Game” του Neil Strauss. Έχω τσεκάρει και την σειρά “Keys to the VIP” (ξέρω όχι και τίποτα ιδιαίτερο αλλά οκ).
Παρατηρήσεις που μπορώ να πω για τον εαυτό μου:
Ενώ θέλω να μιλήσω, με πιάνει το άγχος της προσέγγισης.
Όσον αφορά game την ημέρα, αν είμαι με φίλο, δεν θα προσεγγίσω.
Εάν κάνω προσέγγιση, συνήθως δεν θα είναι με opionion opener τέτοιου είδους opener. Προσπαθώ να έχω μια αρμονία indirect-direct.
Δυσκολεύομαι να πάω από day2 στο lay (δεν μπορώ δηλαδή όταν θα βγω για δεύτερο ραντεβού, να φέρω την κοπέλα σπίτι).
Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι, ασχολούμαι με το game έτσι ώστε να μπορώ να συναναστρέφομαι με γυναίκες, να είμαι άνετος με αυτές, και πέρα από το θέμα “γυναίκες”, να γίνω καλύτερος άνθρωπος γιατί νιώθω ότι το χρωστάω στον εαυτό μου.
Το site το βρήκα τυχαία όταν έψαχνα για βιβλία σε μορφή pdf που έχουν να κάνουν με το pickup.
Αυτά για αρχή. Χαίρομαι που υπάρχει ένα τέτοιο community στην Ελλάδα. Καλή συνέχεια σε όλους.