Γεια σε όλους
Είμαι 27 χρονών μένω Θεσσαλονίκη,είμαι εγωιστής(όσο πρέπει) ανυπόμονος καλόκαρδος και φιλότιμος κ ίσως εκεί την πατάω.Με τις γυναίκες τα πήγαινα πολύ καλά σε μικρότερη ηλικία αλλά μια μεγάλη σχέση μου διέλυσε την ψυχολογία και ξεκίνησα πάλι απ την αρχή.Τις μιλάω άνετα αλλά πιστεύω ότι έχω πρόβλημα στο close.Έχω πάρει πόσα κινητά και όταν τις παίρνω να κανονίσουμε κολλάει το θέμα.Τυχαία ασχολήθηκα συγκεκριμένα είδα μια διαφήμιση για ένα site για την έλξη(δε το γραφω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση) και άρχισα να διαβάζω άρθρα και κάποια βιβλία.Με βοήθησαν πολύ στο να έχω θέματα να συζητάω με τις γυναίκες και να μην κολλάει η συζήτηση,αλλά θέλω να προχωρήσω παραπέρα.Παιδιά δυστύχως sargάρω λίγο γιατί οι φίλοι μου είναι μούχλες και έτσι ότι κάνω μόνος μου(που είναι κομματάκι δύσκολο).Θέλω να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες για να βρω τη γυναίκα που μου αξίζει,δε θέλω να συμβιβαστώ σε κάποια μέτρια σχέση.Τα βλέπω συνέχεια γύρω μου και τρελένομαι.Το site το βρήκα τυχαία από ένα blog.Ελπίζω να βοηθηθώ και να βοηθήσω όπου μπορέσω.Καλώς σας βρήκα!