ονομαζομαι γιωργος και βαδιζω αισιως τα 31..
μενω στην αργυρουπολη και αν επρεπε να χαρακτηρισω τον εαυτο θα ελεγα οτι ειμαι ενθουσιωδης και ευτιχισμενος γενικα με τον εαυτο μου, αρκετα νευρωτικος, με αρκετα καλη νομιζω εμφανιση, αρκετους φιλους και ορισμενους εχθρους!!
λατρευω το παιχνιδι και τις γυναικες και γιαυτο ειμαι σε αυτο το σαιτ σημερα..
δεν δισταζω να μπω σε ενα target και μιλαω συχνα με αγνωστες αν και τις περισσοτερες φορες δεν καταφερνω να κανω lay κατα αυτον τον τροπο.
οι περισσοτερες επιτυχιες μου ειναι συνηθως μεσω κοινων γνωστων κτλ αν και εχω και εμπειριες με αγνωστες γυναικες..
σε γυναικες μιλαω σε στυλ natural εδω και καμια 10ετια οταν βγαινω εξω σε μαγαζια οχι φανατικα αλλα δεν μπορω να με χαρακτηρισω ντροπαλο..
για το pick up διαβαζω εδω και 2-3 μερες ανελειπως και εχω ενθουσιαστει με την μεθοδο.
ο σκοπος μου ειναι να μπορω να κανω επιτυχημενα closed και lays σε ομορφες γυναικες και να περναω καλα με αυτο..εχω κανει μερικες σχεσεις στην ζωη μου αλλα μονο με κοπελες που θεωρουσα ξεχωριστες!
το τελευταιο διμηνο εχω κανει γυρω στα 15 ανοιγματα και αυτο πριν καν γνωρισω το σαιτ και την μεθοδο..τωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι να αυξησω τον αριθμο κατα πολυ.
απο αυτα τα 15 με την μια μονο προχωρησα αλλα δεν με νοιαζει και πολυ γιατι πρωτον εχω 1-2 fuck budies και δευτερον απολαμβανω το παιχνιδι.
το σαιτ το εμαθα απο ενα φιλο μου και εκανα search στο google.com.
ο στοχος μου ειναι να γινω αποτελεσματικοτερος με την βοηθεια και των πιο εμπειρων, ευχαριστω