Όπως περιγράφεις το όλο σκηνικό βλέπω πολύ manipulation από μεριάς της. Αλλά ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή.
arxarios wroteΕκεί κατάφερα το DHV,μου είπε οτι είμαι πιο ωραίος και πιο έξυπνος απο το αγόρι της.Έγινε το φιλί τελικά και έχουμε φασωθεί σύνολο 4 φορές-φεύγουμε απο το μαγαζί και από την αδερφή και χωνόμαστε σε κανά στενό και ξαναγυρνάμε σαν να μην είμασταν μαζί-αλλά από κει δε λέει να προχωρήσει το θέμα.Όταν της λέω να έρθει σπίτι μου την στιγμή που την έχω “αναμμένη” μου λέει ναι για αύριο(εκείνη τη στιγμη δε μπορεί γτ έχει την αδερφή) αλλά στο τηλέφωνο την επομένη είναι ψυχρή και μου έσκασε και το παραμύθι με τις τύψεις και να μείνουμε φίλοι.
Για να έχει τύψεις παίζει να σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει comfort. Attraction από αυτά που καταλαβαίνω έχεις κάνει, έχεις προχωρήσει και στο seduction, αλλά για comfort δεν έχω καταλάβει αν έχεις κάνει. Μπορέι να κάνεις lay μόνο με attraction ή μόνο με comfort (αυτό θα στο πούνε άτομα με πολλά lay) αλλά όταν πρωτομαθαίνεις game θέλει και τα 2 για να οδηγηθείς στο lay.
Όταν σου ξαναπεί ότι θέλει να μείνετε φίλοι πες της
‘’Φίλες και φίλους έχω αρκετούς. Δεν ψάχνω για άλλους. Θέλω μια γυναίκα η οποία να μην φοβάται να εκφράσει και να απολαύσει ελεύθερα τη σεξουαλικότητά της. Εσύ είσαι τέτοια ή έχω καταλάβει τελείως λάθος?’’
Και άστην να μπει σε qualifying frame.
Γιατί αρκείσαι σε ένα απλό φάσωμα? Έχετε φασωθέι 4 φορές και κάθε φορά που φασώνεστε και της λες να πάτε σπίτι σου σου λέει αύριο. Και ξανακάνεις το ίδιο πράγμα. Έχει καταλάβει ότι και άλλες 100 να σου κάνει το ίδιο πράγμα εσύ θα είσαι εκεί και θα την κυνηγάς για να την πηδήξεις. Και κάθε φορά θα σου λέει αύριο. Και ξανά τα ίδια. Φαύλος κύκλος. MANIPULATION. Αλλά αν κάθε φορά που την βλέπεις είναι με την αδερφή της και δεν έχετε βγει ποτέ μόνοι σας κάθε φορά θα γίνετε το ίδιο. Θα της βάζει χέρι η αδερφή της, θα μπαίνει το social conditioning στη μέση, θα νιώθει ένοχη, θα εκλογικεύει τα πάντα και θα σηκώνει ASD. Νομίζεις ότι η αδερφή της δεν έχει καταλάβει τι παίζει? Έπρεπε ήδη να έχετε βγει μόνοι σας και να έχετε πάει μετά στο σπίτι σου (της έχεις προτείνει να βγείτε μόνοι σας?). Και χωρίς να ξέρω πάω και στοίχημα ότι το να βγαίνετε με την αδερφή της το προτείνει η ίδια κάθε φορά. Και δεν λες ποτέ όχι. Ορίζει αυτή τους κανόνες της εξόδου και εσύ τους ακολουθείς. Άρα στο μυαλό της είσαι ένας άντρας που μπορεί να τον κάνει ότι θέλει. Δεν έχεις leadαρει γενικότερα αλλά κάποιες στιγμές. Ξέρω πως ακούγεται αυτό, αλλά είναι αλήθεια. I’ve been there.
arxarios wroteΕγώ ξέρω και μου το έχει πει και η ίδια δε μπορεί να αντισταθεί όταν με βλέπει,θέλει να με φιλήσει.
Αν δεν μπορούσε να σου αντισταθεί θα είχε έρθει ήδη σπίτι σου και θα την είχες κάνει ήδη lay.
arxarios wroteΘέλω να πετύχω τουλάχιστον ένα f-close με αυτήν(όποιος διαβάσει το προφίλ μου θα καταλάβει γιατί )
Οπότε εγώ ρωτάω πως θα τρέξω την κατάσταση την επόμενη φόρα που θα θέλει φάσωμα?
Outcome dependent και needy. Φοβάσαι μη χάσεις. Έχεις επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια για να κάνεις το lay και κάθε φορά που δεν γίνεται μπαίνεις όλο και πιο πολύ στο δικό της frame (φάσωμα ναι-lay όχι).
Την επόμενη φορά που θα θέλει φάσωμα εσύ τι θα θέλεις? Φάσωμα? Όχι. Θέλεις το lay. Tην επόμενη φορά λοιπόν διεκδίκησε αυτο που θέλεις. Δεν θες φάσωμα. Μην αρκείσαι σε αυτό που σου δίνει.
Kαι θυμήσου τη μαγική φράση: Willingness to walk away. Κάνει θαύματα. Και μέχρις στιγμής δεν το έχεις δείξει.
arxarios wroteΟποιαδήποτε συμβούλη δεκτή αρκεί να μην είναι πηγαινε στην επόμενη
Αφού ξέρεις ότι αυτό θα ακούσεις και το λές μόνος σου, εμείς τι περιμένεις να σου πούμε?
arxarios wroteΝαι το έκανα σε φίλη της(ΗΒ7) που είχε φέρει την τελευταία φορά,ήμασταν μεγάλη παρέα, και πήρα τηλέφωνο,αλλά αυτή μου έκανε flake επειδή δεν άσχολήθηκα καν με comfort(δεν είχα χρόνο και είχα την αυτοπεποίθηση για #close απλά).Το ταργκετ ενώ μου έκανε κανονική σκηνή ζηλιας μεσω τηλεφώνου,όταν έμαθε για το flake άλλαξε στο στυλ κρίμα,δε θέλω να στεναχωρηθείς και γω το έπαιξα τρελός οτι τώρα γουστάρω περισσότερο που το ΗΒ7 κάνει τη δύσκολη..εκεί ψάρωσε και κατάλαβα οτι ανέβηκα στα μάτια της.
Μόλις είδε ότι μπορείς να έχεις άλλες γυναίκες στη ζωή σου, ανέβηκε το value που έχεις στα μάτια της. Αλλά μόλις έμαθε ότι βγήκε flake με τη φίλη της έγινε το ακριβώς αντίθετο. Έπεσε το value που έχεις στα μάτια της. Σου πέταξε το shit test (κρίμα,δε θέλω να στεναχωρηθείς) για να δει αντιδράσεις και εκεί μπορούσες να το πας στα άκρα
‘’Ναι έχω γίνει ράκος. Δεν βγαίνω από το σπίτι. Σκέφτηκα να πάω να κλειστώ σε μοναστήρι. Δεν την θέλω ποια τη ζωή μου….Έλα κοπελιά συγκεντρώσου.‘’
arxarios wroteΟ δικός της ήρθε για καμιά βδομάδα με άδεια και αυτή εξαφανίστηκε,ούτε ένα sms,πραγμα που το θεωρώ καλό,γιατί μόλις έφυγε αυτός κατευθείαν μου έστειλε 3 μηνύματα απανωτά και κλήση.(Δε κάνω κάποιο λάθος σε αυτήν την κρίση μου,σωστά?)
Σου έστειλε τα μυνήματα και τις κλήσεις για να δει πόσο γρήγορα θα απαντήσεις και αν ασκεί ακόμη επιρροή πάνω σου (παμε πάλι σε manipulation). Εσύ όμως τι έκανες? Απάντησες αμέσως? Την έγραψες και απάντησες μετά από μέρες? Δεν απάντησες καθόλου?
arxarios wroteΕυχαριστώ για την απάντησή σου,αλλά να συνεχίσω με jealousy λες?Σαφώς σε κάποια άγνωστο set για να μην ξέρει τι κατάληξη θα έχει αλλά μου κάνει λίγο υπερβόλικο σε αυτή τη φάση.
Πολύ effort για να την κάνεις lay και δεν έχει και νόημα. Αντί να χάνεις χρόνο με το να σκέφτεσαι πως να την να ζηλέψει, καλύτερα δώσε χρόνο και ενέργεια στα επόμενα σετ. Αν είχες 2 fb θα σε ένοιαζε αν σου κάτσει?
Πάντως μου κάνει low self esteem και low sex drive.