Καλησπέρα σε όλους.
Στο τρίτο μου αυτό θέμα στο forum, αναζητώ κάποιες απαντήσεις στις Αρχάριες Ερωτήσεις μου..
Ίσως κάποια από τα παρακάτω να σας φανούν κάπως γενικά αλλά είναι μια πρώτη μου απόπειρα να καταγράψω που περίπου βρίσκομαι στην πορεία μου προς την εκμάθηση του «παιχνιδιού» και να αντλήσω κάποιες γενικές συμβουλές και κατευθυντήριες οδηγίες για τα πρώτα μου αυτά βήματα.
Ακόμη σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό το θέμα για όσα θα με απασχολούν, αυτόν το πρώτο καιρό, μέχρι να εξελιχθώ τόσο, ώστε οι προβληματισμοί μου να έχουν κάποιο μεγαλύτερο βάθος.
Πάμε τώρα στην ουσία :
Τις τελευταίες 10 ημέρες είχα την ευκαιρία να βγω κάπως περισσότερο και έκανα συνολικά καμιά 10 cold. Στα περισσότερα από αυτά hookara κανονικά (5-6), (στηριζόμενος κυρίως σε αφορμές του περιβάλλοντος για το άνοιγμα) και στα υπόλοιπα ομολογώ πως έκανα μόνος μου eject πρωτού πέσει η ενέργεια του set όταν ένοιωθα ότι δεν ξέρω πως να το συνεχίσω (πιο δύσκολα open με opinion συνήθως).
Να ξεκινήσω λέγοντας πως, οι πρόσφατες αυτές εμπειρίες μου με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως το game μου σε καμία περίπτωση δεν είναι tight. (Για τους “φτασμένους” PUA, ίσως να μην είναι καν game, ίσως πιο πολύ να είναι κάτι σε απόπειρα για game!)
Anyway.
Στα θετικά των τελευταίων μου interactions είναι ότι έπαψα να ακούω το “έχω γκόμενο” στα 5 πρώτα λεπτά. (Για την ακρίβεια δεν το άκουσα σχεδόν καθόλου αυτές τις μέρες.)
Ακόμη, μετά από την συμβουλή του φίλου Radar (σε πμ) διάβασα την MM και δούλεψα πάνω στο comfort, που έως τότε δεν λάμβανα καθόλου υπ’ όψιν (ελέω David Dee - έμενα πριν από αυτό στο c&f και στο hard to get χωρίς να έχω στο νου μου το escalation). Ακόμη κατάφερα να κάνω internalization κάποιες ρουτίνες.
Πάμε τώρα στα αρνητικά: :sick:
Κάτι που οι γκόμενες ήταν αρκετά ευγενικές και φιλικές από την αρχή κάτι που εγώ το έπαιζα safe, (βολευόμουν που δεν υπήρχε tension στην ατμόσφαιρα) έχω την αίσθηση ότι πήγα λίγο προς το άλλο άκρο και έκανα κατ’ευθείαν comfort χωρίς να έχει προηγηθεί το κατάλληλο attraction. (Ξέρω θα με βρίσετε για αυτό, αλλά ομολογώ ότι π.χ. έκανα τον κύβο νωρίς μέσα στο set, κυρίως γιατί δεν είχα πρόχειρο κάτι άλλο να πω..)
Τα αποτελέσματα είναι ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις πήρα τηλέφωνα, fb κτλ και μέχρι στιγμής έχω κάποια επικοινωνία με αυτές τις κοπέλες. Το νοιώθω όμως ότι πάνε και αυτά για flake..
Να σημειώσω εδώ,ότι μόλις την τελευταία εβδομάδα έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι εστι pu (χάρις το φόρουμ φυσικά - πριν δεν είχα ιδέα ουσιαστικά αφού είχα διαβάσει μόνο david de Angelo και το game του style όπου όσα διηγείται εκεί μου φαινόταν λίγο εξωτικά.) και ότι προς Θεού δεν είμαι κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται, αλλά έχω κυρίως τονίσει τα αδύνατα σημεία μου στο συγκεκριμένο post (αφού και εγώ κατάλαβα μόνος μου κάποια πράγματα) αλλά και για να πάρω τη καλύτερη δυνατή βοήθεια.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους όσους μπούνε στον κόπο να μου απαντήσουν και σόρρυ αν βγήκε πολύ μακρύ και σας κούρασα. :whistle: