Γεια σας ειμαι απο Κυπρο συγκεκριμενα Λαρνακα 19 χρονων. Ειμαι λιγο ντροπαλος, λιγο νευρικος και αγχωδης οταν βρισκομε με πολυ κοσμο για πρωτη φορα και κυριως με γυναικες, οταν μιλησω σε λιγους το ξεπερναω..
Με γυναικα δεν εχω προχωρησει στο σεξ ακομα, εκανα μονο 2 φορες πληρωνοντας, σε γυναικες που δεν ξερω οταν δεν το σκεφτω καθολου θα παω να τους μιλησω οταν κατσω και σκεφτομε τι θα τους πω τοτε δεν παω η παω και τα κανω σκατα, απο lays 0, εχει καιρο… και απο σχεσεις ουτε.. μονο μιλω με 2-3 ετσι για να περνα η ωρα στο στρατο…
Το game μου ειναι στα πολυ αρχικα σταδια.., διαβασα σχεδον ολα τα ποστ εδω μεσα, πολλα απο αυτα πανω απο 3-4 φορες το καθενα και εμπεδωσα αρκετες πληροφοριες, συμβουλες, γνωσεις, μαθηματα, και γενικα εμαθα παρα πολλα πραγματα που δεν μπορουσα ποτε να φανταστω οτι υπηρχαν και μου αλλαξαν τη ζωη! Με το παιχνιδι ασχουλουμε εδω και 6 μηνες πανω κατω αλλα οχι και τοσο ενεργα infield λογο στρατου… εχω κανει μεχρι τωρα πανω κατω στα 40 ανοιγματα περιπου και εχω παρει πανω στα 10 τηλ και εκανα και 3 *close…
Δεν περιμενα ποτε να βρω μια τετοια κοινοτητα που να ασχολειτε για το πως να ριξεις γυναικες και γενικα με ολες αυτες τις πληροφοριες που υπαρχουν εδω μεσα, οταν το πρωτοανακαλυψα διαβαζοντας το παιχνιδι ειπα τι ειναι αυτες οι μαλακιες που διαβαζω τωρα? αλλα παρολο που το αμφησβητησα το συνεχισα επειδη ηταν ενδιαφερον.. μετα ειπα να το τσεκαρω και στο δυαδυκτιο να δω τι αποτελεσματα θα μου βγαλει, βρηκα ενα συνδεσμο που με οδηγησε σε αυτη την υπεροχη ιστοσελιδα. Απο το game στην αρχη ηθελα να γαμησω οσες πιο πολλες γυναικες μπορω, και νομιζα οτι με μια ατακα η μια ρουτινα θα το εκανα, αλλα διαβαζοντας και βγαινοντας infield εστω και λιγες φορες που βγηκα καταλαβα οτι μεσω του game εκτος απο τον αρχικο στοχο που ειχα και ακομα εχω και που ολοι εδω μεσα εχουν δηλαδη να γαμησουν οσες πιο πολλες μπορουν καταλαβα οτι το παιχνιδι σε βοηθαει στο να βελτιωσεις και τον εαυτο σου επισης σε πολλους τομεις… , γενικα θελω να αυτοβελτιωθω στον τομεα που απασχολει ολους (γυναικες, σεξ) , να βελτιωσω τις κοινονικες μου ικανοτητες και πολλα αλλα που πιστευω θα βελτιωθουν μονα τους..
ευχαριστω και παλι για αυτη την υπεροχη ιστοσελιδα που εχετε, ελπιζω να μην σας κουρασα και καλο σαρτζαρισμα!! 😉