Γεια σας παιδια και από εμενα. Με λενε Θοδωρη, ειμαι 33 χρονων και καταγομαι από την Σερρες αλλα τα τελευταια χρονια ζω και εργαζομαι στην Αθηνα. Οι πρωτες λεξεις που θα με χαρακτηρισει καποιος από την πρωτη στιγμη που θα με γνωρισει είναι ότι ειμαι υπομονετικος,φιλομαθης και αισιοδοξος. Πριν λιγους μηνες εληξε μια σχεση που ειχα περιπου για 4 χρονια και ετσι από τοτε βγηκα στην αναζητηση νεας συντροφου. Ειμαι αρκετα κοινωνικος και ετσι το αγχος της προσεγγισεις σε μια αγνωστη κοπελα ποτε δεν με απασχολησε, ευκολα βρισκω λογια και τροπους για να σπασω τον παγο. Το προβλημα που εχω παντα είναι ότι αφου εχω ποιασει συζητηση με μια αγνωστη κοπελα δεν κανω ευκολα την κινηση στο να παρω τηλεφωνο,facebook ή να κανονισω καποια συναντηση ξανα στις επομενες ημερες. Ετσι παρολο που αρκετες φορες εχω κανει open σε κοπελες σε διαφορα μπαρ εμεινα μονο στο να μιλαμε γενικα χωρις να το επιχειρησω για το κατι παραπανω. Ευχομαι να βρω καποιο τροπο και να το λυσω από εδώ μεσα για να σταματισω επιτελους τα ευκολα να τα κανω δυσκολα. Παντως απο την πρωτη στιγμη που ανακαληψα την σελιδα από μηχανη αναζητησης στο ιντερνετ εχω καταλαβει ότι προκειτε για μια παρα πολύ καλη σελιδα αντιστοιχη με εκεινες του εξωτερικου επανω σε αυτά τα θεματα των PUA και αυτό με εκανε ιδιαιτερα χαρουμενο. Εχω διαβασει αρκετα βιβλια pua και ψυχολογιας αλλα παντα πιστευω ότι οι καλυτερες γνωσεις προερχονται από τα βιωματα και τις εμπειριες των αλλων. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους όχι μονο στις γυναικες αλλα και σε καθε τι άλλο που επιθυμουν. Σας ευχαριστω πολύ…