Παιδιά καλησπέρα σε όλους και πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς του ιστότοπου αυτού καθώς και σε όλους που συνεισφέρουν με κείμενα και εμπειρίες τους.
Με λένε Μάνο, είμαι 33 χρονών και μένω Αθήνα. Στις συναναστροφές μου είμαι αρκετά κοινωνικός, με καλή αίσθηση του χιούμορ (για την ακρίβεια δεν τα πηγαίνω πολύ καλά με τους μονόχνωτους ανθρώπους), αλλά αρκετές φορές εγωιστής κάτι που συχνά έχει αποτελέσει τροχοπέδη στην εξέλιξή μου και που προσπαθώ να βελτιώσω.
Με τις γυναίκες όσο πιο μικρός ήμουν τόσο καλύτερα τα πήγαινα. Τα περισσότερα σκηνικά τα έχω κάνει από 20-27 χρονών κι έκτοτε, το παιχνίδι μου έχει πέσει κατακόρυφα. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα στο να πλησιάσω μια γυναίκα, αλλά τα τελευταία χρόνια, λόγω πιο συντηρητικών παρεών, δουλειάς και εξαιρετικά πιεσμένου ωραρίου, είχα περιορίσει τις εξόδους μου.
Πριν από λίγο καιρό, ένας Έλληνας φίλος μου από Ολλανδία (ζει και εργάζεται εκεί τα τελευταία 3 χρόνια) μου ανέφερε για το “The Game”. Το διάβασα σε 2 μέρες και μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα διάβασα και το “The Mystery Method”, κατέβασα αρκετά βίντεο από RSD καθώς και διάβασα αρκετά ακόμα πράγματα γύρω από το inner και outer game.
Με το που εφάρμοσα κάποια ελάχιστα από αυτά που διάβασα είδα με τη μία βελτίωση σε σημείο που δεν το πίστευα. Όμως το επίπεδο του game μου θα έλεγα ότι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο κι έχω αρκετό δρόμο να διανύσω, κυρίως γιατί ενώ τα καταφέρνω να ανοίξω, να κρατήσω τα set για αρκετά λεπτά, αλλά και να πάρω τηλ μερικές φορές, τα θαλασσώνω στο να επιτύχω κατάλληλο comfort building και να fclose. Όσον αφορά στο kino part, εκεί είμαι πάτος…
Με όσες γυναίκες έχω πάει (λίγο πάνω από 50) αυτό ήταν προ gaming και ήταν τόσο μέσω γνωριμιών όσο και pickuping. Αλλά συνειδητοποιώ πόσα λάθη είχα κάνει και πόσες ευκαιρίες είχα χάσει. Ο αριθμός 50 είναι σχετικά μικρός αν αναλογιστεί κανείς ότι με 15 χρόνια ερωτικής ζωής αυτό είναι 3 και κάτι γυναίκες το χρόνο! Δεν το λες και επιτυχία!
Σχέσεις έχω κάνει μόλις 4 συνολικά στη ζωή μου, με μόνο μία να διαρκεί πάνω από ένα χρόνο.
Οι εντυπώσεις μου από το pickup μέχρι στιγμής είναι οι καλύτερες δυνατές κυρίως επειδή αυτά που διαβάζω δουλεύουν στο field κατά 90%. Στόχος μου μέσω του gaming και του sarging είναι να απωλέσω ολοκληρωτικά το AA και να αυξήσω το ποσοστό μου στα fcloses. Επίσης, θα ήθελα να γνωρίσω κι άλλα άτομα που ασχολούνται ανεξαρτήτου level και γιατί όχι, να sarga-ρουμε μαζί σε κάποια φάση.
Δυστυχώς οι φίλοι μου είναι σε τραγικό στάδιο στο κομμάτι αυτό, ή έχουν σχέση (κάποιοι είναι και παντρεμένοι) και 2 που θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικοί wingmen είναι ο ένας Ολλανδία κι ο άλλος Ιταλία.
Το site εδώ το ανακάλυψα τυχαία, ψάχνοντας να δω αν υπάρχει δραστηριότητα στο κομμάτι αυτό και στην Ελλάδα και με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι τελικά εγώ ήμουν αυτός που ανακάλυψε τον τροχό με καθυστέρηση. Διαβάζοντας κάποια από τα άρθρα μέχρι να εγκριθεί το registration μου έμεινα εμβρόντητος με το επίπεδο της σελίδας και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος και θα προσπαθήσω κι εγώ να συνεισφέρω με τις εμπειρίες μου.
Καλό game σε όλους!