Γεια σας παιδιά!!!Να συστηθώ και εγώ στη γαμάτη σας παρέα!!Είμαι 21 χρονών από Αθήνα αλλά σπουδάζω επαρχία.Είμαι κοινωνικός, δραστήριος και δεν αντέχω τη μονοτονία στη ζωή μου!
Το game το γνώριζα καιρό όμως ουσιαστικά το ανακάλυψα πολύ πρόσφατα τους τελευταίους μήνες.Η αρχή ήταν όταν κάποιος φίλος μου μου έστειλε να δω ένα video από SimplePickup ( δε ξέρω τη γνώμη σας για αυτούς αλλά εμένα μου άνοιξαν τη πόρτα του game!)Έπαθα σοκ!!Δε περίμενα πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και να έχει αποτέλεσμα.Είπα λοιπόν ότι αυτό θέλω να τ κάνω και εγώ!Άρχισα να παρακολουθώ έπειτα τη σειρά Keys to the VIP.OK πολύ στημένο αλλά αρκετά διδακτικό για κάποιον αρχάριο( στο επεισόδιο με τον Cajun σηκώθηκα από το καναπέ και χειροκροτούσα από τον ενθουσιασμό μου!)
Γενικά το θάρρος δε μου λείπει και με τις γυναίκες είχα πάντα καλή σχέση αλλά όχι αποτελεσματική στο βαθμό που θα ήθελα. Άρχισα λοιπόν να sargaro αλλά λόγω της επαρχίας αλλά και του ότι η παρέα μου δε βοηθάει και πολύ ( φταίω βέβαια και εγώ )καμία σχέση με τα νούμερα που έχετε στο noobie’s mission…Νομίζω αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να διορθώσω…Το αποτέλεσμα ήταν να τα πηγαίνω αρκετά καλά και να έχω αρκετά ΙΟΙ και #close αλλά μετά το πράγμα χάλαγε!Όπως διάβασα και σε εσάς οι γυναίκες δίνουν τον αριθμό τους όπως δίνουν τις σερβιέτες στις φίλες τους!Σοφή κουβέντα το έμαθα αυτό από τη καλή και την ανάποδη!
Όταν βρήκα εσάς ενθουσιάστηκα γιατί είχα πραγματικά ανάγκη μια ελληνική πλευρά του game ώστε να βελτιωθώ.Διάβασα πολλά και κατάλαβα πολλά από τα λάθη μου που τελικά ήταν σημαντικά!Πλέον το game έχει μπει γερά στη ζωή μου αν και δε sargaro στο βαθμό που πρέπει.Είμαι αποφασισμένος όμως! Sorry αν έγραψα πολλά είναι από τον ενθουσιασμό μου να τα μοιραστώ με κάποιον έμπειρο pua! Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το γαμάτο site!
Let the game begin guys!!